Leuk dat je je aanmeldt voor mijn 3 praktische technieken om de mooiste en creatiefste kaartjes te maken!

Het wordt een hele waardevolle masterclass!

Je ontvangt binnen de 5 minuten een bevestiging voor je aanmelding in je mailbox en je ontvangt meteen ook de link om de masterclass live te kunnen bekijken.

Voordat je gaat heb
ik nog iets voor je

Je hebt je zojuist aangemeld voor mijn gratis masterclass. In deze masterclass deel ik ontzettend waardevolle informatie om jouw handletter niveau naar een volgend level te krijgen, waar je ongetwijfeld veel aan zal hebben.

Alleen… Er heeft nog nooit iemand z’n dromen nagejaagd door een gratis masterclass of webinar.

Omdat ik weet dat jij echt niet kan wachten om te groeien met je handletter skills en het liefst van al NU al aan de slag zou willen gaan met een aantal basis technieken… Heb ik voor jou een speciale aanbieding die jou meteen verder gaat helpen zodat je meteen groeit in je creativiteit.

Ik heb namelijk een handboek ‘Het basis handletteren handboek voor creatievelingen’ voor jou als creatieveling ontwikkeld waarbij je kennismaakt met het handletteren, met handletter materialen en met een aantal technieken om meteen van start te kunnen gaan.

Dankzij het handboek ‘Het basis handletteren handboek voor creatievelingen’, ontdek je wat het handletteren is, doorloop ik een aantal basis technieken die je kan uitproberen aan de hand van templates en voorbeelden en vertel ik je waar je welke materialen voor kan gebruiken in je creatief werk.

Ik ontwikkelde het handboek ‘Het basis handletteren handboek voor creatievelingen’ voor (startende) handletteraars die zichzelf ’s avonds een me-time momentje gunnen en zelf kaartjes willen ontwikkelen. Dit handboek is speciaal voor jou wanneer je nood hebt aan een kennismaking van het handletteren om te kijken of deze nieuwe hobby iets voor jou zou kunnen zijn.

Eenmalig aanbod
‘Het basis handletteren handboek voor creatievelingen’

minuten
seconden

Want ik vertel je

✓ Wat de termen handletteren, faux calligraphy, brushletteren en schrijven betekent en hoe je een onderscheid maakt tussen al deze termen.

✓ Hoe je faux calligraphy snel en makkelijk kan toepassen tijdens het schrijven.

✓ Hoe ik faux calligraphy zelf toepas in mijn gehele alfabet.

✓ Hoe je jouw drukletters kan pimpen door een simpele lijn aan je alfabet toe te voegen.

✓ Wat banners zijn en welk stappenplan je kan volgen om deze zelf te tekenen tijdens het creatief werken.

✓ Waarvoor je Ecoline, Koi Sakura en Pentel Sign brush pennen het best voor gebruikt.

✓ Welke materialen je kan gebruiken om je werkje degelijk af te kunnen werken.

✓ Waar je inspiratie vindt en hoe je met deze inspiratie aan de slag kan gaan.

De komende 45 minuten betaal je geen €49 voor dit online handboek, maar slechts €25 voor onbeperkte toegang.

Na aankoop van het handboek kan je meteen aan de slag gaan. Je houdt onbeperkte toegang en ik geef je zelfs een niet tevreden, geld terug garantie. Zo zeker ben ik van de inhoud van het handboek.

Pauline Verougstraete
Read More
Ik vond het een hele fijne workshop. Ik heb veel bijgeleerd en het handletteren werkt echt ontspannend. Een aanrader!

Aan het einde van dit handboek

✓ Heb je ontdekt of het handletteren zelf iets voor jou zou kunnen zijn.

✓ Kan jij aan de slag gaan met faux calligrahpy, zodat je snel leuke titels of naamkaartjes kan maken.

✓ Heb je een leuke techniek aangeleerd gekregen om met je eigen drukletters te gaan spelen. Dit krijg je onder de knie dankzij een leuke template.

✓ Kan jij 3D (en 2D) banners gaan tekenen dankzij het stappenplan van Letteren & Tetteren.

✓ Weet je welk materiaal (en welke brush pennen) je het best gebruikt voor je toekomstig creatief werk, zodat je zeker geen miskopen doet dat op dat vlak.

✓ Weet je welk lievelingsmateriaal we bij Letteren & Tetteren gebruiken om onze werkjes af te werken naar behoren.

✓ Kan je zelf aan de slag gaan met je creatief werk dankzij de gegeven inspiratie uit het handboek.

Het handboek ‘Het basis handletteren handboek voor creatievelingen’

Zet je eerste stap richting het handletteren

Heb jij zo pas, vol goede moed, handletter gerief aangekocht? Of heb je misschien dit gerief al een tijdje in je kast liggen, maar merk je dat iets je blokkeert om er werkelijk mee aan de slag te kunnen gaan? Omdat je niet goed weet waarvoor het dient en hoe je hiermee van start kan gaan? Of hoor je het zelfs donderen bij de term ‘faux calligraphy’?

Je hebt stiekem de droom om met een nieuwe hobby aan de slag te gaan, zodat je meer gaat ontspannen ’s avonds. Je zoekt echte me-time en wilt graag creaties maken waar je écht trots op bent.

Maar je hebt nu vooral het gevoel dat…

✓ Je jezelf niet in gang krijgt om werkelijk over te gaan tot ontspanning. Je weet enerzijds niet goed hoe je kan starten met het handletteren, maar verder blijft het een gewoonte om ’s avonds tv te gaan kijken in de plaats van écht te gaan ontspannen met creatieve bezigheden.

✓ Je wilt wel een nieuwe hobby beginnen, maar je hebt geen idee hoe je hiermee van start moet gaan en je zoekt een stok achter de deur om jou hierbij te helpen.

✓ Jouw droom is om zelf kaartjes te gaan maken voor anderen, maar je blijft wat hangen bij de uitwerking ervan.

✓ Je ziet op Instagram en om je heen heel wat creatievelingen losgaan in hun creativiteit. Je bent stiekem jaloers op de prachtige werkjes die zij wél kunnen maken en waar jij niet aan toe komt.

Je bent volledig klaar om ervoor te gaan

Ik weet hoe hoogdrempelig het handletteren kan lijken voor jou wanneer je hiermee van start gaat. Maar ik geloof er ook in dat iedereen, dankzij wat tips & tools, er ook mee van start kan gaan.

Jij hebt gewoon jouw ideale methode en manier van werken nog niet gevonden en deze kan je makkelijk aangeleerd krijgen.

Je hoeft hiervoor geen tekentalent te zijn, integendeel. Door een aantal simpele tips toe te passen, lift jij jouw eigen handletter niveau al naar een volgend level.

Ik geloof erin dat je geen jaren ervaring nodig hebt om je gewenste resultaat te verkrijgen met je creatieve materialen. Je moet wel weten wàt je juist kan doen om welk resultaat te kunnen behalen.

Vanaf dat je ontdekt, dankzij enkele simpele trucs, hoe het handletteren werkt en hoe je deze methodes kan inzetten in je creativiteit, zal alles voor jou veel moeitelozer verlopen. Jij en je fineliners zullen twee handen op één buik worden en dit zal je ook merken aan de creaties die je gaat maken in de toekomst.

Ik ontwikkelde het handboek ‘Het basis handletteren handboek voor creatievelingen’ voor (startende) creatievelingen die graag willen ondervinden of het handletteren iets voor hen zou kunnen zijn en willen starten met de basis van het handletteren: faux calligraphy. Dit handboek is speciaal voor jou wanneer je nu het gevoel het dat je handletter gerief je meer tegenwerkt dan mee werkt en wanneer je de eerste stappen wilt gaan zetten in het handletteren.

Je wilt niet te lang in die trial & error fase blijven vaststeken, je wilt niet aanmodderen. Je wilt vooral in actie schieten en meteen 200% voor je grote dromen gaan.

Ik help jou met ‘Het basis handletteren handboek voor creatievelingen’ verder met het bereiken van je dromen als creatief persoon…

✓ Ik help jou met het maken van je allereerste zelfgemaakte kaartjes, waar je enorm trots op zal kunnen zijn.

✓ Ik help jou om variatie in je creatief werk te brengen, zodat je geïnspireerd wordt om nog meer technieken uit te proberen in de toekomst.

✓ Je gaat aan de slag met een stappenplan om banners zelf te tekenen, zodat je woorden in de verf kan zetten. Hiervoor heb je zelf geen teken skills nodig, je hoeft alleen de stappen te volgen van het plan.

✓ Ik help jou met het vormen van je alfabet van faux calligraphy. Je krijgt hiervoor een Letter-en Tetteralfabet in het handboek waarnaar je steeds kan teruggrijpen wanneer je het even niet meer weet. 

Dankzij ‘Het basis handletteren handboek voor creatievelingen’ creëer jij werkjes waarvan je nu alleen maar kan gaan dromen. Bovendien zorgt jouw creatief werk ervoor dat je je werkelijk kan gaan ontspannen in de toekomst.

In oktober 2018 kreeg ik als 24-jarige een burn-out. Geheel onverwachts, zoals altijd, want je denkt echt niet dat je dat zou kunnen overkomen. Ik zocht een manier om volledig te kunnen ontspannen, los van wat er om me heen aan het gebeuren was en zo startte ik met het handletteren. Dankzij deze manier van ontspannen en creatief toelaten in mijn leven, was ik al snel de oude en veranderde ik van werk.

In januari 2019 startte ik in bijberoep op om mijn passie door te kunnen geven aan anderen en om mijn eigen creaties op de markt te brengen. Sindsdien is het handletteren ontzettend belangrijk in mijn leven.

Aan het einde van dit handboek

✓ Weet jij precies wat het verschil is tussen schrijven, handletteren, brushletteren en faux calligraphy.

✓ Kan je zelf aan de slag gaan met een simpele stift of fineliner om de mooiste werkjes te maken voor anderen.

✓ Kan jij, zonder enige teken skills, banners aanbrengen op de leukste kaartjes.

✓ Weet je precies welke handletter materialen je op je wish list kan plaatsen. En kan je er zeker van zijn dat deze materialen op jouw lijf geschreven zullen staan.

✓ Kan je aan de slag gaan met de juiste inspiratie tijdens het creatief werken.

Je wilt

✓ Het handletteren laagdrempelig uitproberen, zonder eerst te investeren in een grote online workshop.

✓ Aan de slag gaan met faux calligraphy met een alfabet naast je dat je hierbij perfect kan bij verder helpen.

✓ Een overzicht van materialen die wij jou aanraden om te gaan brushletteren, zonder deze eerst te moeten aankopen om uit te gaan proberen.

✓ Aan de slag gaan met de eerste stappen van een nieuwe (levenslange?) hobby. Een dag niet gehandletterd, is een dag niet geleefd!

De inhoud van ‘Het basis handletteren handboek voor creatievelingen’

In ‘Het basis handletteren handboek voor creatievelingen’ help ik jou met je ontdekking naar de ideale hobby en me-time. In dit handboek ga je uitgebreid aan de slag met de basis van faux calligraphy, spelen met drukletters en banners. Dit mét de juiste templates en met de nodige uitleg om aan de slag te kunnen gaan.

Dit is niet alleen een investering voor dit moment, het is een investering waar je nu direct én de rest van je carrière als creatieveling profijt van zal hebben.

Wanneer je dit handboek bestelt, krijg je het meteen via mail toegestuurd. Je kan meteen de inhoud doornemen en toepassen met een simpele stift. Aan de hand van de voorbeelden kan je makkelijk thuis zelf aan de slag gaan met de basis van faux calligraphy.

De 9 belangrijke onderdelen van dit
basis handboek:

Vooraleer we echt gaan doen, maken jullie kennis met enkele begrippen die je meer duidelijkheid zullen brengen over wat het handletteren precies is.

Neem je stift al maar klaar, want wij gaan aan de slag met de techniek faux calligraphy! Niet alleen leg ik de techniek op een laagdrempelige manier uit, maar je gaat ook zelf aan de slag met ons voorbeeld alfabet. Dit alfabet is nergens anders verkrijgbaar, behalve in onze uitgebreide basis workshop.

Je gaat drie manieren aangeleerd krijgen om jouw drukletters te kunnen schrijven. Zo kan je gevarieerd gaan werken tijdens het maken van je eigen, persoonlijke kaartjes.

Zowel 2D, als 3D banners zullen voor jou geen geheimen meer hebben na het lezen van dit handboek. Stap voor stap gaan we hiermee aan de slag, zodat je dit zeker onder de knie krijgt!

Wat is Ecoline en waarvoor kan je dit gebruiken? Dat lees je in dit onderdeel van het handboek.

Wat is Koi Sakura en waarvoor kan je dit gebruiken? Dat lees je in dit onderdeel van het handboek.

Wat is Pentel Sign en waarvoor kan je dit gebruiken? Dat lees je in dit onderdeel van het handboek.

In dit onderdeel vertel ik je hoe we bij Letteren & Tetteren aan de slag gaan met het afwerken van onze werkjes. Je ontdekt welke materialen je hiervoor zelf zal kunnen aanschaffen in de toekomst.

In dit laatste onderdeel vertellen we je waar wij zelf onze handletter inspiratie vinden om creatief aan de slag te gaan.

Wat anderen vertellen over het handboek

Tine Minart

Super hard van genoten! Stap voor stap op eigen tempo veel bijgeleerd. Dank je wel Tessy!

Laurien Geldhof

Tessy zorgt ervoor dat je je eigenheid en vrijheid blijft behouden.

Het gezicht achter L&T

Hoi, ik ben Tessy, een gepassioneerd creatief ondernemer. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

In januari 2019 startten we Letteren & Tetteren officieel op. We maakten handgemaakte kaarten en gaandeweg startten we onze workshops handletteren op. We legden onze eerste contacten met De Banier en we planden onze eerste workshop in bij onze hosts. Het geven van deze workshops is zo fijn, omdat ik mijn passie kan doorgeven en omdat dat lesgeven ook nog steeds diep in mij zit (ik volgde de lerarenopleiding secundair onderwijs). Dit in combinatie met het maken van mooie creaties van mensen is werkelijk heerlijk!

Tijdens mijn workshops staan steeds de deelnemers centraal. Het is voor mij belangrijk dat zij een leuke tijd beleven én naar huis kunnen gaan met boordevol informatie om ook thuis verder aan de slag te kunnen gaan.

Voel jij het zelf ook al kriebelen?

Aan de slag

In dit handboek deel ik letterlijk met jou hoe ik zelf aan de slag ga met drukletters, faux calligraphy, banners en welke materialen ik waarvoor gebruik. Deze manier van werken gebruik ik van in het begin van mijn eigen handletter carrière en zorgde ervoor dat vele andere creatievelingen hun passie kwijt konden tijdens hun creatief werk.

Hierin houd ik voor jou niks achter: ik deel mijn eigen alfabet en banner template en ervaring met materialen met je. 

Na aanmelden kan je meteen van start. Je krijgt meteen het online handboek in je mailbox.

49
€25
  • Je krijgt onbeperkte toegang tot alle inhoud van het handboek. De download bewaar je zelf levenslang op je computer.
  • Na aankoop krijg je meteen toegang tot het online product in je mailbox.
  • Je krijgt nu €24 korting gedurende 45 minuten, omdat je je aanmeldde voor mijn masterclass.

Merk je dat je toch nog twijfelt of het handboek geschikt voor je is? Stuur me dan een mail op hallo@letterenentetteren.be, dan denk ik met je mee.

Veelgestelde vragen

Zeker en vast! Deze inhoud kan je blijven bekijken in de toekomst. Na ontvangen van het handboek, download je dit op je computer zodat je dit kan blijven raadplegen tijdens je creatief werk.

Voor creatievelingen die een nieuwe hobby zoeken en willen weten of het handletteren iets voor hen zou kunnen zijn. Dan staat dit handboek op jouw lijf geschreven!

Dit handboek koop je zonder begeleiding aan. Het beantwoorden van vragen en persoonlijke begeleiding is dus niet inbegrepen in het handboek. Je gaat zelfstandig met de kennis uit het handboek aan de slag.

Wil je graag in de toekomst persoonlijke begeleiding bij het toepassen van het handletteren, dan ben je welkom in het Letteren & Tetteren workshop pakket.

Je krijgt het handboek meteen via mail toegestuurd, dus je kan je kennis meteen gaan verbreden! Bovendien kan je het handboek in de toekomst blijven vastpakken, op eigen tempo en naar eigen wens.

Dit is hét handboek dat ik zelf in 2018 had willen lezen tijdens mijn start met het handletteren, zodat ik sneller had kunnen groeien en meer rust had ondervonden in mijn eigen manier van werken.