Voordat je gaat heb
ik nog iets voor je

Leuk dat je je aanmeldt voor mijn 3 praktische technieken om de mooiste en creatiefste kaartjes te maken!

Het wordt een hele waardevolle masterclass!

Je ontvangt binnen de 5 minuten een bevestiging voor je aanmelding in je mailbox en je ontvangt meteen ook de link om de masterclass live te kunnen bekijken.

Omdat ik weet dat jij echt niet kan wachten om te groeien met je handletter skills en het liefst van al NU al aan de slag zou willen gaan met een aantal basis technieken… Heb ik voor jou een speciale aanbieding die jou meteen verder gaat helpen zodat je meteen groeit in je creativiteit.

Ik heb namelijk een online handboek ‘Het basis handletteren handboek voor creatievelingen’ voor jou als creatieveling ontwikkeld waarbij je kennismaakt met het handletteren, met handletter materialen en met een aantal technieken om meteen van start te kunnen gaan.

Dankzij het handboek ‘Het basis handletteren handboek voor creatievelingen’, ontdek je wat het handletteren is, doorloop ik een aantal basis technieken die je kan uitproberen aan de hand van templates en voorbeelden en vertel ik je waar je welke materialen voor kan gebruiken in je creatief werk.

Dit handboek is speciaal voor jou wanneer je nood hebt aan een kennismaking van het handletteren om te kijken of deze nieuwe hobby iets voor jou zou kunnen zijn.

En speciaal omdat jij je vandaag aanmeldde, betaal je geen €̶4̶9̶ voor dit online handboek, maar €15.

Pauline Verougstraete
Read More
Ik vond het een hele fijne workshop. Ik heb veel bijgeleerd en het handletteren werkt echt ontspannend. Een aanrader!

In dit handboek vertel ik je:

✓ Wat de termen handletteren, faux calligraphy, brushletteren en schrijven betekent en hoe je een onderscheid maakt tussen al deze termen.

✓ Hoe je faux calligraphy snel en makkelijk kan toepassen tijdens het schrijven.

✓ Hoe ik faux calligraphy zelf toepas in mijn gehele alfabet.

✓ Hoe je jouw drukletters kan pimpen door een simpele lijn aan je alfabet toe te voegen.

✓ Wat banners zijn en welk stappenplan je kan volgen om deze zelf te tekenen tijdens het creatief werken.

✓ Waarvoor je Ecoline, Koi Sakura en Pentel Sign brush pennen het best voor gebruikt.

✓ Welke materialen je kan gebruiken om je werkje degelijk af te kunnen werken.

✓ Waar je inspiratie vindt en hoe je met deze inspiratie aan de slag kan gaan.

Na aankoop van het handboek kan je meteen aan de slag gaan. Je houdt onbeperkte toegang en ik geef je zelfs een niet tevreden, geld terug garantie. Zo zeker ben ik van de inhoud van het handboek.

De 9 belangrijke onderdelen van dit
basis handboek:

Vooraleer we echt gaan doen, maken jullie kennis met enkele begrippen die je meer duidelijkheid zullen brengen over wat het handletteren precies is.

Neem je stift al maar klaar, want wij gaan aan de slag met de techniek faux calligraphy! Niet alleen leg ik de techniek op een laagdrempelige manier uit, maar je gaat ook zelf aan de slag met ons voorbeeld alfabet. Dit alfabet is nergens anders verkrijgbaar, behalve in onze uitgebreide basis workshop.

Je gaat drie manieren aangeleerd krijgen om jouw drukletters te kunnen schrijven. Zo kan je gevarieerd gaan werken tijdens het maken van je eigen, persoonlijke kaartjes.

Zowel 2D, als 3D banners zullen voor jou geen geheimen meer hebben na het lezen van dit handboek. Stap voor stap gaan we hiermee aan de slag, zodat je dit zeker onder de knie krijgt!

Wat is Ecoline en waarvoor kan je dit gebruiken? Dat lees je in dit onderdeel van het handboek.

Wat is Koi Sakura en waarvoor kan je dit gebruiken? Dat lees je in dit onderdeel van het handboek.

Wat is Pentel Sign en waarvoor kan je dit gebruiken? Dat lees je in dit onderdeel van het handboek.

In dit onderdeel vertel ik je hoe we bij Letteren & Tetteren aan de slag gaan met het afwerken van onze werkjes. Je ontdekt welke materialen je hiervoor zelf zal kunnen aanschaffen in de toekomst.

In dit laatste onderdeel vertellen we je waar wij zelf onze handletter inspiratie vinden om creatief aan de slag te gaan.

Tine Minart
Read More
Super hard van genoten! Stap voor stap op eigen tempo veel bijgeleerd. Dank je wel Tessy!

Het gezicht achter L&T

Hoi, ik ben Tessy, een gepassioneerd creatief ondernemer. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

In januari 2019 startten we Letteren & Tetteren officieel op. We maakten handgemaakte kaarten en gaandeweg startten we onze workshops handletteren op. We legden onze eerste contacten met De Banier en we planden onze eerste workshop in bij onze hosts. Het geven van deze workshops is zo fijn, omdat ik mijn passie kan doorgeven en omdat dat lesgeven ook nog steeds diep in mij zit (ik volgde de lerarenopleiding secundair onderwijs). Dit in combinatie met het maken van mooie creaties van mensen is werkelijk heerlijk!

Tijdens mijn workshops staan steeds de deelnemers centraal. Het is voor mij belangrijk dat zij een leuke tijd beleven én naar huis kunnen gaan met boordevol informatie om ook thuis verder aan de slag te kunnen gaan.

Voel jij het zelf ook al kriebelen?

Veelgestelde vragen

Zeker en vast! Deze inhoud kan je blijven bekijken in de toekomst. Na ontvangen van het handboek, download je dit op je computer zodat je dit kan blijven raadplegen tijdens je creatief werk.

Voor creatievelingen die een nieuwe hobby zoeken en willen weten of het handletteren iets voor hen zou kunnen zijn. Dan staat dit handboek op jouw lijf geschreven!

Dit handboek koop je zonder begeleiding aan. Het beantwoorden van vragen en persoonlijke begeleiding is dus niet inbegrepen in het handboek. Je gaat zelfstandig met de kennis uit het handboek aan de slag.

Wil je graag in de toekomst persoonlijke begeleiding bij het toepassen van het handletteren, dan ben je welkom in het Letteren & Tetteren workshop pakket.

Je krijgt het handboek meteen via mail toegestuurd, dus je kan je kennis meteen gaan verbreden! Bovendien kan je het handboek in de toekomst blijven vastpakken, op eigen tempo en naar eigen wens.

Dit is hét handboek dat ik zelf in 2018 had willen lezen tijdens mijn start met het handletteren, zodat ik sneller had kunnen groeien en meer rust had ondervonden in mijn eigen manier van werken.