Gratis

Maak hier kennis met het handletteren

Als je me al langer kent, weet je dat ik helemaal blij word om andere creatievelingen vooruit te helpen. Creativiteit hielp mij in periodes wanneer ik me minder goed in mijn vel voelde. En dat gun ik jou ook helemaal!

Op deze webpagina kan jij daarom gratis kennismaken met het handletteren.

Vraag gerust ons alfabet, onze checklist of voorproefje aan of neem deel aan een gratis avondje me-time tijdens onze online masterclass.

Liefs, Tessy.

Gratis downloads

Letteren & Tetteren alfabet

Zodat jij je handettering kan oefenen, zet ik binnenkort mijn Letteren & Tetteren alfabet beschikbaar voor jou om gratis te downloaden.

(Vanaf september te downloaden.)

Checklist creatief gerief

Er is heel wat handletter gerief te vinden (ook in onze webshop). Hierdoor kan jij soms het bos door de bomen niet meer zien.

Welke brush pennen zijn op jouw lijf geschreven? Welke pennen gebruik je best om welk werkje te maken? Hoe werk je je werkje best af?

In onze gratis checklist vind je een antwoord op al deze vragen. Laat je gegevens achter en krijg de checklist meteen in je mailbox toegestuurd.

Gratis workshops

Voorproefje basis handletteren

Creativiteit bracht voor mij rust wanneer ik onrust voelde in mijn hoofd. Het handletteren zorgde ervoor dat ik tijdens mijn burn-out de focus van mijn werk kon verwijderen naar iets wat belangrijker is in het leven: ontspannen en het organiseren van me-time.

Wil je graag zelf creatief aan de slag gaan met brush pennen en zo tot resultaten komen waar je echt trots op kan zijn? Dan is deze workshop, onder begeleiding van Letteren & Tetteren, echt iets voor jou en jij mag vandaag gratis aan de slag met ons voorproefje!

Een avondje me-time

In deze masterclass ontdek je…
✓ Wat handletteren precies is.
✓ Hoe je faux calligraphy in je werkje gebruikt.
✓ Hoe je kan spelen met drukletters.
✓ Hoe je een banner gebruikt in je werkje.
✓ …

De masterclass is live. Je kiest zelf welk moment je er ‘s avonds bij wilt zijn. Druk op de knop en kies je datum.

Kan je er niet live bij zijn? Dan kan je binnen de 48u de opname bekijken die je in je mailbox krijgt.

Wat zeggen anderen over onze producten?

Evelien
Read More
Ik volgde in december 2019 de cursus handletteren in de Banier in Hasselt. Dit steeg boven al mijn verwachtingen in. Ik leerde de basis van handletteren en faux calligraphy. Tessy’s enthousiasme werkte erg aanstekelijk en heb meteen na de cursus materiaal aangekocht om er thuis ook mee aan de slag te gaan. Ik heb veel kunnen opsteken van de beginnerscursus en gebruik de basis nog steeds om in mijn bulletjournal te werken. Ik wil in de toekomst de online cursus next level zeker ook nog volgen om mijn skills wat te verbeteren. Kort samengevat was deze cursus zeker zijn €€ waard, loved it!!
Anja
Read More
Zeer leuke workshop met zeer duidelijke uitleg. Heel leuk om naar te kijken en te doen. Ook een bestelling gedaan bij hun en de service is heel goed.
May
Read More
Toffe workschop, ik volgde hem samen met mijn kleindochter. Ook zij vond het heel leuk. Er worden verschillende technieken aangeleerd op een duidelijke wijze. Het is ook leuk dat er een aanbod is van materialen en de uitleg erover. Een aanrader!
Ing Van Gelder
Read More
Reeds mijn tweede kaartje op maat laten maken en super tevreden. Wat een creatieve genieën. Bedankt dames!
Previous
Next
Laura
Read More
Iedereen vond de kerstkaartjes kei mooi! Ik kreeg steeds een berichtje erover als ze ze hadden aangekregen
Valerie
Read More
De online workshop is echt een aanrader. Tessy en Valerie leggen alles heel goed uit, en het is rustig opgebouwd zodat je op je eigen tempo nieuwe technieken kunt leren en oefenen. Ik ben echt trots op mijn vooruitgang en mijn “eindwerkje” Dankjulliewel!
Sarah
Read More
Tessy en Valerie geven met veel liefde en enthousiasme de workshop. Ik volgde de online workshop en was blij om elke dag twee stralende gezichten te zien die het ook nog eens zeer helder uitleggen. Door deze workshop heb ik handlettermicrobe nog meer te pakken. Dikke merci !! Doe zo voort.
Talia
Read More
Twee super toffe creatieve dames! De workshops zijn heel leuk en ze maken erg mooie en originele kaartjes! Ik heb onlangs de online workshop gevolgd. Deze is echt een aanrader!
Previous
Next

Het gezicht achter L&T

Hoi, ik ben Tessy, 27 jaar en een gepassioneerd creatief ondernemer. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

In januari 2019 startten we Letteren & Tetteren officieel in bijberoep op. We maakten handgemaakte kaarten en gaandeweg startten we onze workshops handletteren op. We legden onze eerste contacten met De Banier en we planden onze eerste workshop in bij onze hosts. Het geven van deze workshops is zo fijn, omdat ik mijn passie kan doorgeven en omdat dat lesgeven ook nog steeds diep in mij zit (ik volgde de lerarenopleiding secundair onderwijs). Dit in combinatie met het maken van mooie creaties van mensen is werkelijk heerlijk!

Tijdens mijn workshops staan steeds de deelnemers centraal. Het is voor mij belangrijk dat zij een leuke tijd beleven én naar huis kunnen gaan met boordevol informatie om ook thuis verder aan de slag te kunnen gaan.

Voel jij het zelf ook al kriebelen?

Feedback
Stuur gerust een mailtje naar hallo@letterenentetteren.be om je feedback aan ons te bezorgen!