Offline workshops

Onze offline workshops handletteren

Je bent nooit te oud om te leren en je bent nooit te jong om te beginnen handletteren. Onder dit motto bieden wij workshops aan voor jong en oud! Ben jij graag creatief bezig? Hou je van schoon schrift en probeer je zelf steeds je beste pen boven te halen? Dan ben jij de geschikte persoon om deel te nemen aan één van onze workshops of om zelf een workshop aan te vragen.

Onze 2 offline workshops

Handletteren (basis)

Een aantal elementen die terugkomen tijdens onze basisworkshop handletteren zijn faux calligraphy, schaduwen leggen, bouncen met letters, brushpennen en andere materialen en technieken… We eindigen met toffe tips and trics om de deelnemers thuis creatief aan het werk te zetten en uit te dagen. Om thuis aan de slag te kunnen gaan, geven we hen een goodiebag mee.

Handletteren op materialen

Handletteren op alles, behalve op papier. We maken een schets en laten onze creativiteit los op verschillende oppervlakken en materialen. We werken niet met brushpennen, maar gebruiken enkel faux calligraphy, je moet deze techniek dus zeker al onder de knie hebben. Je krijgt de totebag mee naar huis met de materialen waarmee we aan de slag gaan: een bloempotje, kalkpapier & patroonpapier… en natuurlijk een stift!

Onze offline workshop kalender

Wat zeggen anderen over onze workshops?

Evelien
Read More
Ik volgde in december 2019 de cursus handletteren in de Banier in Hasselt. Dit steeg boven al mijn verwachtingen in. Ik leerde de basis van handletteren en faux calligraphy. Tessy’s enthousiasme werkte erg aanstekelijk en heb meteen na de cursus materiaal aangekocht om er thuis ook mee aan de slag te gaan. Ik heb veel kunnen opsteken van de beginnerscursus en gebruik de basis nog steeds om in mijn bulletjournal te werken. Ik wil in de toekomst de online cursus next level zeker ook nog volgen om mijn skills wat te verbeteren. Kort samengevat was deze cursus zeker zijn €€ waard, loved it!!
Anja
Read More
Zeer leuke workshop met zeer duidelijke uitleg. Heel leuk om naar te kijken en te doen. Ook een bestelling gedaan bij hun en de service is heel goed.
May
Read More
Toffe workschop, ik volgde hem samen met mijn kleindochter. Ook zij vond het heel leuk. Er worden verschillende technieken aangeleerd op een duidelijke wijze. Het is ook leuk dat er een aanbod is van materialen en de uitleg erover. Een aanrader!
Ing Van Gelder
Read More
Reeds mijn tweede kaartje op maat laten maken en super tevreden. Wat een creatieve genieën. Bedankt dames!
Previous
Next
Laura
Read More
Iedereen vond de kerstkaartjes kei mooi! Ik kreeg steeds een berichtje erover als ze ze hadden aangekregen
Valerie
Read More
De online workshop is echt een aanrader. Tessy en Valerie leggen alles heel goed uit, en het is rustig opgebouwd zodat je op je eigen tempo nieuwe technieken kunt leren en oefenen. Ik ben echt trots op mijn vooruitgang en mijn “eindwerkje” Dankjulliewel!
Sarah
Read More
Tessy en Valerie geven met veel liefde en enthousiasme de workshop. Ik volgde de online workshop en was blij om elke dag twee stralende gezichten te zien die het ook nog eens zeer helder uitleggen. Door deze workshop heb ik handlettermicrobe nog meer te pakken. Dikke merci !! Doe zo voort.
Talia
Read More
Twee super toffe creatieve dames! De workshops zijn heel leuk en ze maken erg mooie en originele kaartjes! Ik heb onlangs de online workshop gevolgd. Deze is echt een aanrader!
Previous
Next

Het gezicht achter L&T

Hoi, ik ben Tessy, 27 jaar en een gepassioneerd creatief ondernemer. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

In januari 2019 startten we Letteren & Tetteren officieel in bijberoep op. We maakten handgemaakte kaarten en gaandeweg startten we onze workshops handletteren op. We legden onze eerste contacten met De Banier en we planden onze eerste workshop in bij onze hosts. Het geven van deze workshops is zo fijn, omdat ik mijn passie kan doorgeven en omdat dat lesgeven ook nog steeds diep in mij zit (ik volgde de lerarenopleiding secundair onderwijs). Dit in combinatie met het maken van mooie creaties van mensen is werkelijk heerlijk!

Tijdens mijn workshops staan steeds de deelnemers centraal. Het is voor mij belangrijk dat zij een leuke tijd beleven én naar huis kunnen gaan met boordevol informatie om ook thuis verder aan de slag te kunnen gaan.

Voel jij het zelf ook al kriebelen?

Het team achter L&T

Rebecca helpt Letteren & Tetteren achter de schermen met social media content en geeft workshops handletteren in Oost- en West-Vlaanderen.

Rebecca is gestart in 2015 met handletteren en kalligrafie. Daarvoor stond haar schoolbord ook al vaak vol getekende en uitgepuurde letters, maar na een workshop met vriendinnen had ze de smaak echt te pakken.

Er volgden daarna nog heel wat workshops. Ze is er ondertussen zowat dagelijks mee bezig en elke verjaardag, geboorte of andere gebeurtenis is goed om een uniek en gepersonaliseerd kaartje te maken. Als nieuwfreak ontdekt ze steeds nieuwe toepassingen en probeert ze haar skills nog altijd verder uit te breiden.

Veelgestelde vragen

Na het invullen van de offerte (door te klikken op de button op deze pagina) bezorg ik je een gepaste offerte. Nadien kunnen we eventueel nog een datum vastleggen voor de workshop.

Als workshop host verzorg je eventueel  tijdens de workshop een natje en een droogje. Ik verzorg alle overige materialen om de workshop te kunnen doorlopen met de deelnemers. Ik breng voor iedereen een goodiebag mee (die ze ook mee naar huis krijgen) en ik voorzie materialen om tijdens de workshop zelf mee aan de slag te kunnen gaan.

Ja, de prijs is exclusief BTW. 

Feedback
Stuur gerust een mailtje naar hallo@letterenentetteren.be om je feedback aan ons te bezorgen!