Online workshop handletteren (basis)

Ga van start met handletteren

Creativiteit bracht voor mij rust wanneer ik onrust voelde in mijn hoofd. Het handletteren zorgde ervoor dat ik tijdens mijn burn-out de focus van mijn werk kon verwijderen naar iets wat belangrijker is in het leven: ontspannen en het organiseren van me-time.

Wil je graag zelf creatief aan de slag gaan met brush pennen en zo tot resultaten komen waar je echt trots op kan zijn? Dan is deze workshop, onder begeleiding van Letteren & Tetteren, echt iets voor jou!

Onze online workshop handletteren

Graag stellen we jou onze online workshop handletteren voor. Heel handig, want voor deze workshop hoef je jouw kot niet uit te komen. Het enige wat je nodig hebt is een gsm/pc, wat kladpapier en een adres waarnaar we de goodiebag kunnen opsturen.

✓ Heb jij altijd al opgekeken naar mensen die konden tekenen met letters?

✓ Wil je graag starten met handletteren, maar stel je het uit met verschillende excuses?

✓ Kan je niet wachten om zelf een brush pen in handen te nemen?

Dan is deze online workshop handletteren echt iets voor jou!

Previous
Next

Wil jij ook graag…

✓ Leren handletteren en bushletteren?

✓ Zelf kaartjes maken voor vrienden & familie?

✓ Gezellig creatieve me-time?

✓ Eindelijk die brush pennen gebruiken die je al zo lang hebt?

“Een passie, een me-time moment om tot rust te kunnen komen.”

Hoe werkt de online workshop?

✓ Alles wordt laagdrempelig met filmpjes en foto’s uitgelegd.

✓ Je krijgt levenslang toegang tot de online workshop in onze online leeromgeving.

✓ Je bekijkt alles op eigen tempo en zoveel als je wil.

✓ Je kan ons vragen stellen via ons e-mailadres of via sociale media.

Kies zelf of je zonder of met goodiebag deelneemt

We stelden een zotte goodiebag samen, zodat je thuis alle basismaterialen toegestuurd krijgt om mee aan de slag te kunnen gaan. Heb je alle materialen zelf al in huis? Des te beter, dan kan je de online workshop zonder goodiebag aanschaffen.

Inhoud goodiebag

  • 2 Pentel brush pennen
  • 2 Ecoline brush pennen
  • 2 Koi Sakura brush pennen
  • 1 pakje Raadhuis dubbele kaarten
  • 5 kleine & 5 grote labels
  • 1 pak Canson A5 aquarel papier
  • Faber Castel fineliner
  • Tips & trics kaartje
  • kortingscode, te gebruiken in onze webshop

Deze goodiebag, t.w.v. €35,- krijg jij voor slechts €25,- extra (excl. verzending).

Alle materialen uit de goodiebag zijn materialen die wij zelf ook gebruiken. Deze hebben wij stuk voor stuk goedgekeurd en wij werken daar zelf erg graag mee. Deze materialen kan je daardoor ook terugvinden in onze webshop, moest je doorheen je voorraad zijn. 

Praktische info

Start?

Start- en einddatum? Wanneer je zelf wil.

Voorkennis

De workshop deelnemers hebben geen enkele voorkennis nodig. Alles wordt duidelijk en op een opbouwende manier uitgelegd tijdens de workshop.

Materiaal

Benodigdheden? Een goodiebag (optioneel), kladpapier en je gsm/pc.

Financieel

Prijs? Vanaf €99,- incl. BTW. De goodiebag koop je aan voor slechts €25,- extra (excl. verzending).

Wat deelnemers van onze online workshop handletteren vinden

Het gezicht achter L&T

Hoi, ik ben Tessy, 27 jaar en een gepassioneerd creatief ondernemer. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

In januari 2019 startten we Letteren & Tetteren officieel in bijberoep op. We maakten handgemaakte kaarten en gaandeweg startten we onze workshops handletteren op. We legden onze eerste contacten met De Banier en we planden onze eerste workshop in bij onze hosts. Het geven van deze workshops is zo fijn, omdat ik mijn passie kan doorgeven en omdat dat lesgeven ook nog steeds diep in mij zit (ik volgde de lerarenopleiding secundair onderwijs). Dit in combinatie met het maken van mooie creaties van mensen is werkelijk heerlijk!

Tijdens mijn workshops staan steeds de deelnemers centraal. Het is voor mij belangrijk dat zij een leuke tijd beleven én naar huis kunnen gaan met boordevol informatie om ook thuis verder aan de slag te kunnen gaan.

Voel jij het zelf ook al kriebelen?

Veelgestelde vragen

Na aankoop van de online workshop, krijg je meteen levenslang toegang tot de workshop. De workshop vindt plaats op ons online leerplatform waarnaar je elk moment van de dag toe kan surfen. Hierdoor kan je de workshop op eigen tempo volgen.

Voor iedereen die gebeten wil worden door de handletter microbe. Je leert tijdens de verschillende modules verschillende tips en technieken om met het handletteren thuis aan de slag te kunnen gaan.

Om levenslang toegang te kunnen krijgen tot de online workshop handletteren betaal je zonder goodiebag €99,-. Voor een extra goodiebag betaal je slechts €25,- (excl. verzending). De goodiebag bevat basismaterialen om thuis aan de slag te gaan met het handletteren t.w.v. €35,-.

Ik ben een open boek, aan mij kan je altijd bijkomende vragen stellen. Je mag me contacteren via e-mail of via sociale media. 

Na betaling van de online workshop, krijg je de gegevens in je mailbox om meteen aan de slag te kunnen gaan. Bovendien kan je met de eerste modules aan de slag met materialen die je thuis liggen hebt.

Na het volgen van deze online workshop kan jij zelf kaarten maken voor verschillende gelegenheden. Dankzij de technieken die ik je aanleer tijdens deze online workshop kan jij zelfzeker aan de slag met het handletteren, schaduw leggen, achtergronden maken…

Feedback
Stuur gerust een mailtje naar hallo@letterenentetteren.be om je feedback aan ons te bezorgen!