Online workshop handletteren next level

Leer meer dan brushletteren alleen

Brushletteren is niet de enige techniek die we kunnen toepassen tijdens het creatief werken. En toch vallen we daar altijd op terug. Enerzijds omdat dat goed aanvoelt, omdat we dat kennen. Anderzijds omdat we gewoon de inspiratie niet vinden om nieuwe, creatieve technieken uit te proberen.

Zit jij tegenwoordig ook zo op je honger en wil je meer dan alleen brushletteren? Dan is het nu tijd om next level te gaan!

Online workshop handletteren next level

Wil je nog meer te weten komen dan het ‘basis handletteren’? Wil je uitgedaagd worden om te experimenteren met doodles, lettertypes, spelen met brushpennen…? Wil je geïnspireerd worden in je creatieproces en meteen aan de slag kunnen met kant en klare opdrachten of templates? Dan is deze online workshop iets voor jou!

Wil jij ook graag…

✓ Je drukletters naar een next level brengen?

✓ Leren aquarellen met je Ecoline en Koi Sakura brush pennen?

✓ Gezellig creatieve me-time?

✓ Leren doodle’en om je kaartjes af te kunnen werken?

“We gaan elkaar creatief uitdagen met nieuwe technieken.”

Hoe werkt de online workshop?

✓ Alles wordt laagdrempelig met filmpjes en foto’s uitgelegd.

✓ Je krijgt levenslang toegang tot de online workshop in onze online leeromgeving.

✓ Je bekijkt alles op eigen tempo en zoveel als je wil.

✓ Je kan ons vragen stellen via ons e-mailadres of via sociale media.

Je werkt zelf met materialen die je thuis liggen bent

Je hebt thuis allerlei materialen liggen die je niet gebruikt. Je weet dat je jouw creativiteit kan loslaten op deze materialen, maar je vindt de moed niet om er zelf aan te beginnen. Wij geven je een virtuele schop onder je kont en lokken je uit je comfort zone om creatief bezig te zijn met deze materialen.

Praktische info

Start?

Start- en einddatum? Wanneer je zelf wil.

Voorkennis

De workshop deelnemers hebben geen enkele voorkennis nodig. Alles wordt duidelijk en op een opbouwende manier uitgelegd tijdens de workshop.

Materiaal

Benodigdheden? Waterverf, accessoires, papier tape, brush pennen, kladpapier en je gsm/pc.

Financieel

Prijs? Om levenslang toegang te krijgen tot de online workshop betaal je €75,- incl. BTW.

Wat deelnemers van onze online workshop handletteren vinden

Het gezicht achter L&T

Hoi, ik ben Tessy, 27 jaar en een gepassioneerd creatief ondernemer. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

In januari 2019 startten we Letteren & Tetteren officieel in bijberoep op. We maakten handgemaakte kaarten en gaandeweg startten we onze workshops handletteren op. We legden onze eerste contacten met De Banier en we planden onze eerste workshop in bij onze hosts. Het geven van deze workshops is zo fijn, omdat ik mijn passie kan doorgeven en omdat dat lesgeven ook nog steeds diep in mij zit (ik volgde de lerarenopleiding secundair onderwijs). Dit in combinatie met het maken van mooie creaties van mensen is werkelijk heerlijk!

Tijdens mijn workshops staan steeds de deelnemers centraal. Het is voor mij belangrijk dat zij een leuke tijd beleven én naar huis kunnen gaan met boordevol informatie om ook thuis verder aan de slag te kunnen gaan.

Voel jij het zelf ook al kriebelen?

Veelgestelde vragen

Na aankoop van de online workshop, krijg je meteen levenslang toegang tot de workshop. De workshop vindt plaats op ons online leerplatform waarnaar je elk moment van de dag toe kan surfen. Hierdoor kan je de workshop op eigen tempo volgen.

Voor iedereen die creatief uitgedaagd wil worden om aan de slag te gaan met verschillende technieken en materialen. 

Om levenslang toegang te krijgen tot de online workshop handletteren next level betaal je slechts €75,- incl. BTW.

Ik ben een open boek, aan mij kan je altijd bijkomende vragen stellen. Je mag me contacteren via e-mail of via sociale media. 

Na betaling van de online workshop, krijg je de gegevens in je mailbox om meteen aan de slag te kunnen gaan. 

Na het volgen van deze online workshop kan jij zelf kaarten maken voor verschillende gelegenheden. Dankzij de technieken die ik je aanleer tijdens deze online workshop kan jij zelfzeker aan de slag met het handletteren, schaduw leggen, achtergronden maken…