Leer meer dan alleen brushletteren

Brushletteren is niet de enige techniek die we kunnen toepassen tijdens het creatief werken. En toch vallen we daar altijd op terug. Enerzijds omdat dat goed aanvoelt, omdat we dat kennen. Anderzijds omdat we gewoon de inspiratie niet vinden om nieuwe, creatieve technieken uit te proberen.

Zit jij tegenwoordig ook zo op je honger en wil je meer dan alleen brushletteren?

Dan is het nu tijd om next level te gaan!

Meer ontspanning. Meer me-time. Meer creativiteit.

Meer dan 800 creatievelingen gingen je al voor!

Stop met ploeteren!

WAT ALS ER EEN MANIER IS OM…

✏️ verschillende lettertypes te gaan uitproberen en uittesten

✏️ gezellig creatieve me-time te beleven ’s avonds

✏️ verschillende technieken te gebruiken om creatieve en persoonlijke kaartjes & quotes te gaan maken

✏️  volledig los te kunnen gaan met materialen die je thuis liggen hebt, vanonder in je schuif

ZONDER DAT JE…

😮‍💨 jezelf verliest in het zelf uitzoeken en uitproberen

😮‍💨 jezelf begint te frustreren in je creatief proces

😮‍💨 het gevoel hebt dat enkel anderen héél creatief kunnen zijn en jij vooral zonder inspiratie achterblijft

Wil jij ook

leren brushletteren met diepte

Zodat jij je brushlettering next level kan brengen en ook kan variëren in het schrijven en werken met je favoriete brush pennen.

Je verbaast iedereen met deze nieuwe techniek.

leren werken met doodles & banners

Zodat jij jouw quotes, kaartjes en werkjes volledig afgewerkt kan afleveren aan vrienden en familie. Zij worden door jouw nieuwe aangeleerde technieken volledig weggeblazen…

aan de slag gaan met lettertypes & templates

Zodat jij stap voor stap je eigen geschrift wat kan gaan loslaten tijdens het creatief werken.

Jouw kaartjes, quotes en creaties worden hierdoor nog creatiever.

leren stretch schrijven

Zodat je met simpel een fineliner of dun stiftje leuke titels, naamkaartjes en kaartjes kan gaan schrijven.

Deze techniek brengt focus op jouw gekozen woord in je quote.

Ik geloof dat iédereen creatief uit de hoek kan komen.

Jij ook!

En ik ga je daarbij helpen.

De online workshop handletteren next level

In deze online workshop handletteren next level leer ik je nog creatiever aan de slag gaan met verschillende technieken en materialen.

Door deze workshop te volgen kan je nog creatiever gaan werken met materialen die je thuis toch al liggen hebt, ga je aan de slag met templates & lettertypes, doodles & banners en verschillende schrijftechnieken.

Hierin help ik jou spelen met drukletters, doodles & banners, stretch schrijven, spelen met brush pennen & waterverf, letters met schreefjes, accessoires & vormen, brushletteren met diepte, praktische tools & tips… en nog zoveel meer!

Ik leer je the full package!

Na de workshop handletteren next level

✏️ Heb jij jouw drukletters naar een volgend level gebracht, waardoor je meer variatie krijgt tijdens het handletteren.

✏️  Haal jij het onderste uit de kan door je brush pennen optimaal te gaan gebruiken. Want weet jij al hoe je hiermee kan gaan aquarellen?

✏️ Haal je verschillende accessoires uit je schuif thuis om te gebruiken tijdens het creëren van je eigen, persoonlijke kaartjes & quotes.

✏️ Kan je er zelf voor zorgen dat bepaalde woorden in de verf gezet worden op je werkje. Door het gebruik van de juiste doodles, banners of technieken die opvallen bij de lezer.

✏️ Verbaas jij jouw omgeving met jouw nieuwe creatieve skills. Jouw kaartjes, quotes en werkjes zullen na deze online workshop creatiever dan anders zijn.

Dé workshop next level handletteren

Een online workshop om mét ondersteuning en onbeperkte toegang van start te gaan met het uitbreiden van je eigen handletter skills.

Dit is niet alleen een investering voor dit moment, het is een investering waar je nu direct én de rest van je leven als creatief persoon profijt van zal hebben.

Meer dan 800 creatievelingen gingen je al voor! Doe jij ook mee?

Leerplatform

Je krijgt onbeperkt toegang tot het online leerplatform om de 7 modules op eigen tempo te volgen.

Voorkennis

Je hebt geen enkele voorkennis nodig. Alles wordt duidelijk en op een opbouwende manier uitgelegd tijdens de online workshop.

Feedback

In de leeromgeving kan jij terecht voor vragen. Deze beantwoord ik aan jou persoonlijk.

Dit ga je allemaal leren

Handletteren next level

In module 2 vliegen we er meteen in en gaan we aan de slag met onze drukletters. We gaan spelen met de hoogtes van onze letters en we gaan schaduwletters creëren. Deze technieken kan je gebruiken om je kaartjes te ‘pimpen’.

In module 3 gaan we aan de slag met doodles en banners. Doodles zijn kleine tekeningen die we kunnen gebruiken om onze werkjes nog meer te versieren. We eindigen de module met een korte uitleg over het gebruik van kaders.

In module 4 gaan we stretch schrijven. Deze techniek passen we toe door gebruik te maken van faux calligraphy als basis.

In deze module gaan we aan de slag met brush pennen of waterverf. Beide materialen kunnen we gebruiken tijdens deze module, want zoals je al zal weten bevatten brush pennen ook water. 

Vervolgens proberen we nog een aantal drukletter technieken uit. We gaan aan de slag met het schrijven van schreefjes en gaan schrijven zoals de oude typemachines.

In module 7 gaan we verschillende materialen in huis zoeken om mee aan de slag te kunnen gaan. We gebruiken deze materialen om onze kaart te versieren en werken eventueel met washi tape om onze creatie af te werken.

In module 8 gaan we brushletteren met diepte. Op de afbeelding bovenaan op deze webpagina hebben we ‘melig’ met diepte gelettert en ook jij kan deze techniek uitproberen tijdens de next level workshop.

"Super duidelijke uitleg met zowel tekst als beeld die stap voor stap wordt uitgelegd. Je wordt echt uitgedaagd om verder te gaan in je creaties. Als complete newbie die niet wist of dit wel iets ging worden gestart en vandaag ben ik dagelijks bezig met handletteren. Mijn nieuwe motto: een dag niet geletterd is een dag niet geleefd. Gewoonweg top!"

- Sabine Vanbecelaere

Wat ze zeggen over deze online workshop

“Super hard van genoten! Stap voor stap op eigen tempo veel bijgeleerd.
Dank je wel Tessy!”

– Tine Minart

“Het beviel me om het op mijn eigen ritme te kunnen volgen, in functie van mijn vrije tijd. Echte me-time!
De tips, filmpjes en ideeën zijn zeer duidelijk.”

– Julie De Wit

Het gezicht achter Letteren & Tetteren

Hoi, ik ben Tessy, een gepassioneerd creatief ondernemer. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

In januari 2019 startten we Letteren & Tetteren officieel op. We maakten handgemaakte kaarten en gaandeweg startten we onze workshops handletteren op. We legden onze eerste contacten met De Banier en we planden onze eerste workshop in bij onze hosts. Het geven van deze workshops is zo fijn, omdat ik mijn passie kan doorgeven en omdat dat lesgeven ook nog steeds diep in mij zit (ik volgde de lerarenopleiding secundair onderwijs). Dit in combinatie met het maken van mooie creaties van mensen is werkelijk heerlijk!

Tijdens mijn workshops staan steeds de deelnemers centraal. Het is voor mij belangrijk dat zij een leuke tijd beleven én naar huis kunnen gaan met boordevol informatie om ook thuis verder aan de slag te kunnen gaan.

Voel jij het zelf ook al kriebelen?

Aan de slag!

In deze workshop handletteren next level deel ik letterlijk met jou wat mijn manier van spelen met drukletters, creativiteit in mijn werk brengen en materialen gebruiken die je standaard in huis hebt is. Deze manier van creatief werken zorgde ervoor dat ik mezelf kon ontplooien om van mijn burn-out te kunnen genezen. Sinds ik deze vorm van creativiteit toelaat in mijn leven, voel ik me rustiger en kan ik écht gaan ontspannen.

Hierin houd ik voor jou niks achter: ik deel al mijn kennis met je én ik ben er voor je in onze leeromgeving wanneer je toch nog extra vragen hebt.

Na aanmelden kan je meteen van start. Je krijgt meteen toegang tot alle inhoud & modules.

€ 75
  • Je krijgt onbeperkte toegang tot de handletteren next level workshop waarin je leert spelen met drukletters, doodles & banners, stretch schrijven, spelen met brush pennen & waterverf, letters met schreefjes, accessoires & vormen, brushletteren met diepte, praktische tools & tips… en nog zoveel meer!
  • Je krijgt ondersteuning en begeleiding in de online leeromgeving waarin ik je verder help met al je extra vragen. Hierin kan je dagelijks terecht met al je extra vragen over het handletteren. Deze vragen worden vervolgens binnen de 48u voor je door mij beantwoord.

Merk je dat je toch nog twijfelt of deze workshop geschikt voor je is? Stuur me dan een mail op hallo@letterenentetteren.be, dan denk ik met je mee.

Vragen die vaak
gesteld worden

Na aankoop van de online workshop, krijg je meteen onbeperkt toegang tot de workshop. De workshop vindt plaats op ons online leerplatform waarnaar je elk moment van de dag toe kan surfen. Hierdoor kan je de workshop op eigen tempo volgen.

Voor iedereen die creatief uitgedaagd wil worden om aan de slag te gaan met verschillende technieken en materialen. 

Jouw vragen kunnen terecht in de online leeromgeving. Alle vragen beantwoord ik steeds binnen de 48u tijdens werkdagen.

Vragen via sociale media of via mail worden niet beantwoord, we focussen in deze workshop op het ‘samen leren’, zodat andere creatievelingen ook bijleren van jouw vragen en omgekeerd.

Na betaling van de workshop, krijg je de gegevens in je mailbox om meteen aan de slag te kunnen gaan.

Na het volgen van deze online workshop kan jij zelf kaarten maken voor verschillende gelegenheden. Dankzij de technieken die ik je aanleer tijdens deze online workshop kan jij zelfzeker aan de slag met het handletteren, schaduw leggen, achtergronden maken…