Start met aquarellen met je brush pennen

Voor mij ging er een wereld open toen ik ontdekte wat een brush pen allemaal kon doen. Je kan er namelijk niet alleen mee schrijven, maar je kan het ook als waterverf gebruiken.

Ik ben zelf ontzettend fan van de kleuren van Ecoline, dus ik kan mij echt volledig uitleven wanneer je deze pennen en potjes voor mij zet. Achtergronden maken met verschillende technieken, illustraties aquarellen, vormen maken en uitsluiten etc.

Let’s have fun watercoloring!

Meer ontspanning. Meer me-time. Meer creativiteit.

Meer dan 800 creatievelingen gingen je al voor!

Stop met ploeteren!

WAT ALS ER EEN MANIER IS OM…

✏️ je brush pennen optimaal te kunnen gebruiken

✏️ gezellig creatieve me-time te beleven ’s avonds

✏️ verschillende technieken te gebruiken om creatieve achtergronden te creëren

✏️  volledig los te kunnen gaan met een
penseel en materialen die je thuis liggen hebt

ZONDER DAT JE…

😮‍💨 jezelf verliest in het zelf uitzoeken en uitproberen

😮‍💨 jezelf begint te frustreren in je creatief proces

😮‍💨 het gevoel hebt dat het aquarellen en blenden met brush pennen enkel bij anderen goed lukt

Wil jij ook

kleuren leren blenden

Zodat jij weet wat blenden inhoudt en het zelf zal kunnen toepassen. Op deze manier kan je zelf creatieve kleurovergangen gaan creëren die anderen zullen blijven verbazen.

creatieve achtergronden maken

Zodat jij jouw quotes, kaartjes en werkjes volledig afgewerkt kan afleveren aan vrienden en familie. Zij worden door jouw nieuwe aangeleerde technieken volledig weggeblazen…

aquarellen met meerdere kleuren en lagen

Zodat jij jouw eigen aquarel technieken naar een volgend level kan gaan brengen. En dit zonder zelf écht te kunnen tekenen. We brengen ons onderwerp tot leven door gebruik te maken van verschillende lagen kleur.

experimenteren met vormen en lijnen

Zodat jij vormen en lijnen kan gaan in- en uitsluiten in je creatief werk. Door een aantal simpele tips & trics toe te gaan passen, kan jij het werkje maken dat je voor ogen had.

Ik geloof dat iédereen kan aquarellen met brush pennen

Jij ook

En ik ga je daarbij helpen.

De online workshop watercoloring

In deze online workshop watercoloring met je brush pennen help ik je om meer uit je brush pennen te halen.

Door deze workshop te volgen kan je nog creatiever gaan werken met materialen die je thuis toch al liggen hebt en ga je achtergronden creëren waar je écht trots op kan zijn.

Hierin help ik jou achtergronden maken met je brush pennen, blenden met kleuren, vormen en lijnen gaan in-en uitsluiten, creatieve technieken toepassen op je papier, aquarellen met meerdere lagen en kleuren, praktische tools & tips… en nog zoveel meer!

Ik leer je the full package!

Na de workshop watercoloring met je brush pennen

✏️ Heb jij leren aquarellen met meerdere kleuren en lagen om verschillende technieken uit te proberen tijdens je creatief werk.

✏️  Haal jij het onderste uit de kan door je brush pennen optimaal te gaan gebruiken. Want weet jij al hoe je hiermee kan gaan aquarellen?

✏️  Krijg je 4 creatieve technieken aangeleerd die je nog niet kende, zodat je zelf de allermooiste achtergronden kan gaan maken.

✏️  Weet jij precies hoe je kan gaan blenden met kleuren en hoe je deze techniek kan gaan toepassen tijdens je ontspannende me-time.

✏️ Verbaas jij jouw omgeving met jouw nieuwe creatieve skills. Jouw kaartjes, quotes en werkjes zullen na deze online workshop kleurrijker dan anders zijn.

Dé workshop watercoloring

Een online workshop om mét ondersteuning en onbeperkte toegang van start te gaan met watercoloring met je brush pennen.

Dit is niet alleen een investering voor dit moment, het is een investering waar je nu direct én de rest van je leven als creatief persoon profijt van zal hebben.

Meer dan 800 creatievelingen gingen je al voor! Doe jij ook mee?

Leerplatform

Je krijgt onbeperkt toegang tot het online leerplatform om de 5 modules op eigen tempo te volgen.

Voorkennis

Je hebt geen enkele voorkennis nodig. Alles wordt duidelijk en op een opbouwende manier uitgelegd tijdens de online workshop.

Feedback

In de leeromgeving kan jij terecht voor vragen. Deze beantwoord ik aan jou persoonlijk.

Dit ga je allemaal leren

Watercoloring met je brush pennen

In module 2 overloop ik het materiaal dat je kan gebruiken voor deze workshop. Ik vertel je waarvoor je deze materialen kan gebruiken en geef je ineens een aantal praktisch toepasbare tips mee.

In module 3 gaan we aan de slag met de basis van het blenden. Ik leg uitgebreid uit wat blenden juist is en vervolgens laat ik je ook verschillende manieren van blenden zien. Na deze module heb je zelf deze basis techniek onder de knie.

In module 4 gaan we aan de slag met vormen en lijnen. Jij gaat aquarellen in verschillende vormen, vormen uitsluiten in je werk en je gaat verschillende lagen aquarellen. Stap voor stap maken we het steeds een beetje uitdagender voor je.

Module 5 is pure fun. Jij gaat in deze module experimenteren met verschillende materialen uit je huis om achtergronden mee te maken. Zo gaan we werken met dreft en een rietje om onze achtergronden naar een volgend level te brengen.

In module 6 gaan we werken met meerdere lagen en kleuren en gaan we aan de slag met twee uitgebreide voorbeelden van aquarellen. Deze voorbeelden ga je zelf ook uitproberen, zodat je de techniek van het aquarellen volledig onder de knie hebt.

"Wat een meeegaleuke workshop is dit zeg! Ik heb er echt enorm van genoten! Vooral het maken van toffe achtergronden op verschillende manieren en de vele tips, maakten het meer dan de moeite waard! Ik ben fan ! Bedankt Tessy"

- Marijke Huybrechts

Wat ze zeggen over deze online workshop

“Super hard van genoten! Stap voor stap op eigen tempo veel bijgeleerd.
Dank je wel Tessy!”

– Tine Minart

“Het beviel me om het op mijn eigen ritme te kunnen volgen, in functie van mijn vrije tijd. Echte me-time!
De tips, filmpjes en ideeën zijn zeer duidelijk.”

– Julie De Wit

Het gezicht achter Letteren & Tetteren

Hoi, ik ben Tessy, een gepassioneerd creatief ondernemer. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

In januari 2019 startten we Letteren & Tetteren officieel op. We maakten handgemaakte kaarten en gaandeweg startten we onze workshops handletteren op. We legden onze eerste contacten met De Banier en we planden onze eerste workshop in bij onze hosts. Het geven van deze workshops is zo fijn, omdat ik mijn passie kan doorgeven en omdat dat lesgeven ook nog steeds diep in mij zit (ik volgde de lerarenopleiding secundair onderwijs). Dit in combinatie met het maken van mooie creaties van mensen is werkelijk heerlijk!

Tijdens mijn workshops staan steeds de deelnemers centraal. Het is voor mij belangrijk dat zij een leuke tijd beleven én naar huis kunnen gaan met boordevol informatie om ook thuis verder aan de slag te kunnen gaan.

Voel jij het zelf ook al kriebelen?

Aan de slag!

In deze workshop watercoloring deel ik letterlijk met jou wat mijn manier van aquarellen, blenden en achtergronden maken is. Deze manier van creatief werken zorgde ervoor dat ik mezelf kon ontplooien om van mijn burn-out te kunnen genezen. Sinds ik deze vorm van creativiteit toelaat in mijn leven, voel ik me rustiger en kan ik écht gaan ontspannen.

Hierin houd ik voor jou niks achter: ik deel al mijn kennis met je én ik ben er voor je in onze leeromgeving wanneer je toch nog extra vragen hebt.

Na aanmelden kan je meteen van start. Je krijgt meteen toegang tot alle inhoud & modules.

€ 59
  • Je krijgt onbeperkte toegang tot de watercoloring met je brush pennen workshop waarin je leert achtergronden maken met je brush pennen, blenden met kleuren, vormen en lijnen gaan in-en uitsluiten, creatieve technieken toepassen op je papier, aquarellen met meerdere lagen en kleuren, praktische tools & tips… en nog zoveel meer!
  • Je krijgt ondersteuning en begeleiding in de online leeromgeving waarin ik je verder help met al je extra vragen. Hierin kan je dagelijks terecht met al je extra vragen over het handletteren. Deze vragen worden vervolgens binnen de 48u voor je door mij beantwoord.

Merk je dat je toch nog twijfelt of deze workshop geschikt voor je is? Stuur me dan een mail op hallo@letterenentetteren.be, dan denk ik met je mee.

Vragen die vaak
gesteld worden

Na aankoop van de online workshop, krijg je meteen levenslang toegang tot de workshop. De workshop vindt plaats op ons online leerplatform waarnaar je elk moment van de dag toe kan surfen. Hierdoor kan je de workshop op eigen tempo volgen.

Voor iedereen die gebeten wil worden door de aquarel microbe. Je leert tijdens de verschillende modules verschillende tips en technieken om met het aquarellen thuis aan de slag te kunnen gaan.

Jouw vragen kunnen terecht in de online leeromgeving. Alle vragen beantwoord ik steeds binnen de 48u tijdens werkdagen.

Vragen via sociale media of via mail worden niet beantwoord, we focussen in het Letteren & Tetteren workshop pakket op het ‘samen leren’, zodat andere creatievelingen ook bijleren van jouw vragen en omgekeerd.

Na betaling van de workshop, krijg je de gegevens in je mailbox om meteen aan de slag te kunnen gaan.

Na het volgen van deze online workshop kan jij zelf creatieve achtergronden op aquarelpapier maken voor verschillende gelegenheden. Dankzij de technieken die ik je aanleer tijdens deze online workshop kan jij zelfzeker aan de slag met het aquarellen en blenden met meerdere lagen en kleuren. Ben jij ook klaar voor creatieve me-time?