Online workshop watercoloring met je brush pennen

Start met aquarellen met je brush pennen

Voor mij ging er een wereld open toen ik ontdekte wat een brush pen allemaal kon doen. Je kan er namelijk niet alleen mee schrijven, maar je kan het ook als waterverf gebruiken.

Ik ben zelf ontzettend fan van de kleuren van Ecoline, dus ik kan mij echt volledig uitleven wanneer je deze pennen en potjes voor mij zet. Achtergronden maken met verschillende technieken, illustraties aquarellen, vormen maken en uitsluiten etc.

Let’s have fun watercoloring!

Onze online workshop watercoloring met je brush pennen

Graag stellen we jou onze online workshop watercoloring met je brush pennen voor. Heel handig, want voor deze workshop hoef je jouw kot niet uit te komen. 

✓ Heb jij altijd al opgekeken naar mensen die kleuren konden blenden en aquarellen?

✓ Wil jij graag verschillende technieken uitproberen om achtergronden te maken?

✓ Wil je graag meer mogelijkheden ontdekken om te experimenteren met je brush pennen?

Dan is deze online workshop echt iets voor jou!

Previous
Next

Wil jij ook graag…

✓ Leren aquarellen met meerdere kleuren en lagen?

✓ Zelf kaartjes met mooie achtergronden maken voor vrienden & familie?

✓ Gezellig creatieve me-time?

✓ De brush pennen die je al liggen hebt optimaal inzetten tijdens je creatief werk?

“Een passie, een me-time moment om tot rust te kunnen komen.”

Hoe werkt de online workshop?

✓ Alles wordt laagdrempelig met filmpjes en foto’s uitgelegd.

✓ Je krijgt levenslang toegang tot de online workshop in onze online leeromgeving.

✓ Je bekijkt alles op eigen tempo en zoveel als je wil.

✓ Je kan ons vragen stellen via ons e-mailadres of via sociale media.

Kies zelf of je zonder of met watercoloring pretpakket deelneemt

We stelden een watercoloring pretpakket samen, zodat je thuis alle basismaterialen toegestuurd krijgt om mee aan de slag te kunnen gaan. Heb je alle materialen zelf al in huis? Des te beter, dan kan je de online workshop zonder voordeel pakket aanschaffen.

Inhoud pretpakket

  • 4 Ecoline potjes (de kleuren van de Ecoline potjes werden zorgvuldig gekozen. Je kan alle kleuren bekijken bij de foto’s van het product)
  • 1 pak Canson A5 aquarel papier
  • 3 Micron fineliners (verschillende diktes)
  • 1 witte gelly roll

Dit pretpakket krijg jij voor slechts €32,- extra (excl. verzending).

Alle materialen uit het pretpakket zijn materialen die wij zelf ook gebruiken. Deze hebben wij stuk voor stuk goedgekeurd en wij werken daar zelf erg graag mee. Deze materialen kan je daardoor ook terugvinden in onze webshop, moest je doorheen je voorraad zijn. 

Praktische info

Start?

Start- en einddatum? Wanneer je zelf wil.

Voorkennis

De workshop deelnemers hebben geen enkele voorkennis nodig. Alles wordt duidelijk en op een opbouwende manier uitgelegd tijdens de workshop.

Materiaal

Benodigdheden? Een pretpakket (optioneel), kladpapier, je gsm/pc, penseel, plastiek mapje, papiertape, wasco’s, rietje, aquarelpapier en brush pennen.

Financieel

Prijs? Vanaf €57,- incl. BTW. Het pretpakket koop je aan voor slechts €32,- extra (excl. verzending).

Wat deelnemers van onze online workshops vinden

Het gezicht achter L&T

Hoi, ik ben Tessy, 27 jaar en een gepassioneerd creatief ondernemer. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

In januari 2019 startten we Letteren & Tetteren officieel in bijberoep op. We maakten handgemaakte kaarten en gaandeweg startten we onze workshops handletteren op. We legden onze eerste contacten met De Banier en we planden onze eerste workshop in bij onze hosts. Het geven van deze workshops is zo fijn, omdat ik mijn passie kan doorgeven en omdat dat lesgeven ook nog steeds diep in mij zit (ik volgde de lerarenopleiding secundair onderwijs). Dit in combinatie met het maken van mooie creaties van mensen is werkelijk heerlijk!

Tijdens mijn workshops staan steeds de deelnemers centraal. Het is voor mij belangrijk dat zij een leuke tijd beleven én naar huis kunnen gaan met boordevol informatie om ook thuis verder aan de slag te kunnen gaan.

Voel jij het zelf ook al kriebelen?

Veelgestelde vragen

Na aankoop van de online workshop, krijg je meteen levenslang toegang tot de workshop. De workshop vindt plaats op ons online leerplatform waarnaar je elk moment van de dag toe kan surfen. Hierdoor kan je de workshop op eigen tempo volgen.

Voor iedereen die gebeten wil worden door de aquarel microbe. Je leert tijdens de verschillende modules verschillende tips en technieken om met het aquarellen thuis aan de slag te kunnen gaan.

Voor levenslang toegang te kunnen krijgen tot de online workshop betaal je zonder pretpakket €57,-. Voor een extra pretpakket betaal je slechts €32,- (excl. verzending). Het pretpakket bevat basismaterialen om thuis aan de slag te gaan met het aquarellen.

Ik ben een open boek, aan mij kan je altijd bijkomende vragen stellen. Je mag me contacteren via e-mail of via sociale media. 

Na betaling van de online workshop, krijg je de gegevens in je mailbox om meteen aan de slag te kunnen gaan. 

Na het volgen van deze online workshop kan jij zelf creatieve achtergronden op aquarelpapier maken voor verschillende gelegenheden. Dankzij de technieken die ik je aanleer tijdens deze online workshop kan jij zelfzeker aan de slag met het aquarellen en blenden met meerdere lagen en kleuren. Ben jij ook klaar voor creatieve me-time?

Feedback