Onze werkwijze

Aangezien wij het belangrijk vinden dat jullie weten hoe we te werk gaan bij het maken van onze producten, hebben we hier alles eventjes op een rijtje gezet. Zo heb je een idee vanwaar onze prijzen komen en hoe onze producten gemaakt worden.

Er zijn drie verschillende soorten kaarten die wij voor jullie kunnen maken: standaard kaarten, kaarten semi op maat, kaarten volledig op maat.

Standaard

De standaardkaarten die je kan terugvinden in onze webshop hebben wij voor jou bedacht. Je kan hier volledig handgemaakte kaarten terugvinden en half handgemaakte. Sinds kort laten wij namelijk digitale kaarten drukken, die wij nadien een handgemaakte finishing touch geven. Deze bedrukte kaarten drukken we op gerecycleerd papier. Des te meer een kaart besteld worden, hoe sneller we met deze kaart de overstap maken om deze naar de drukker te sturen. Hierdoor kunnen we deze ook goedkoper aanbieden in onze webshop.

Heb je weinig inspiratie en vind je onze ontwerpjes leuk? Dan is deze optie voor jou de ideale keuze!

Op maat

De naam zegt het zelf: deze kaarten maken wij voor jullie op maat. Er zijn echter twee verschillende manieren waarop we dit willen aanbieden.

Semi op maat

Wanneer jij een leuke quote hebt die je heel graag op een kaartje zou willen zien staan, is deze optie voor jou een goed idee. Je bestelt het kaartje, vult jouw quote in, kiest een leuke kleur, en eventueel een doodle, en je vraagt aan ons om deze kaart te maken via het winkelmandje. Je kan deze kaart ook meerdere keren tegelijkertijd bestellen. Heel leuk om je stock aan te vullen!

Zit je al dagen met een quote in je hoofd die je graag op papier had gezien, maar heb je nog geen workshop bij ons gevolgd om dit zelf te kunnen maken? Kies dan voor een semi kaartje op maat!

Volledig op maat

Wij kunnen voor jou ook een kaart volledig op maat maken. De prijs die je voor deze kaart zal betalen, kan onze website niet berekenen, maar wij gelukkig wel! Kies je voor deze optie? Stuur ons dan gerust een mailtje of een berichtje via ons contactformulier of sociale media. Wij zullen jouw verzoek met plezier bekijken en jou een passende offerte bezorgen

Heb je zelf een leuk idee in je hoofd dat wij voor jou kunnen uitwerken? Kies dan zeker voor deze werkwijze!

Feedback