Reviews

Wat vinden onze klanten van onze online workshops?

2

jaar ervaring als workshop gever

775

online workshop deelnemers gingen je voor

2

online workshops die je NU kan volgen

Ik volgde in december 2019 de cursus handletteren in de Banier in Hasselt. Dit steeg boven al mijn verwachtingen in. Ik leerde de basis van handletteren en faux calligraphy. 

Tessy’s enthousiasme werkte erg aanstekelijk en heb meteen na de cursus materiaal aangekocht om er thuis ook mee aan de slag te gaan. 

Ik heb veel kunnen opsteken van de beginnerscursus en gebruik de basis nog steeds om in mijn bulletjournal te werken. 

Ik wil in de toekomst de online cursus next level zeker ook nog volgen om mijn skills wat te verbeteren. 

Kort samengevat was deze cursus zeker zijn €€ waard, loved it!!

– Evelien

Zeer leuke workshop met zeer duidelijke uitleg. Heel leuk om naar te kijken en te doen. Ook een bestelling gedaan bij hun en de service is heel goed.

– Anja

Toffe workschop, ik volgde hem samen met mijn kleindochter.  Ook zij vond het heel leuk.

Er worden verschillende technieken aangeleerd op een duidelijke wijze.

Het is ook leuk dat er een aanbod is van materialen en de uitleg erover.

Een aanrader!

– May

Reeds mijn tweede kaartje op maat laten maken en super tevreden. Wat een creatieve genieën.  Bedankt dames!

– Ing Van Gelder

Iedereen vond de kerstkaartjes kei mooi! Ik kreeg steeds een berichtje erover als ze ze hadden aangekregen ???

– Laura

Toffe online workshop met duidelijke uitleg en filmpjes, gewoonweg super ???

– Annemie

De online workshop is echt een aanrader. Tessy en Valerie leggen alles heel goed uit, en het is rustig opgebouwd zodat je op je eigen tempo nieuwe technieken kunt leren en oefenen. Ik ben echt trots op mijn vooruitgang en mijn “eindwerkje” Dankjulliewel!

– Valerie

Leuke workshop gevolgd! Zeker een aanrader! Je leert letters op verschillende manieren schrijven en ook toffe technieken!

– Kristien

Originele teksten! Mooi assortiment.

– Brigitte

De kaartjes zijn de max! ??

– Lau

Twee super toffe creatieve dames! De workshops zijn heel leuk en ze maken erg mooie en originele kaartjes! Ik heb onlangs de online workshop gevolgd. Deze is echt een aanrader!

– Talia

Tessy en Valerie geven met veel liefde en enthousiasme de workshop. Ik volgde de online workshop en was blij om elke dag twee stralende gezichten te zien die het ook nog eens zeer helder uitleggen. Door deze workshop heb ik handlettermicrobe nog meer te pakken. Dikke merci !! Doe zo voort.

– Sarah

De online workshop is echt een aanrader. Tessy en Valerie leggen alles heel goed uit, en het is rustig opgebouwd zodat je op je eigen tempo nieuwe technieken kunt leren en oefenen. Ik ben echt trots op mijn vooruitgang en mijn “eindwerkje”

Dankjulliewel!

– Valerie

De basisworkshop letteren & tetteren was een super ervaring! Tessy en Valerie leggen alles heel duidelijk en geduldig uit, met veel tips van toen ze zelf waren gestart, heel praktijkgericht dus. Handletteren is een leuke vaardigheid om op elk moment op te nemen en creatief mee bezig te zijn! Dikke merci Letteren & Tetteren!

– Janne

Ik volgde de online workshop en ben helemaal fan.
Sommige handlettertechnieken vind ik nogal complex, maar Tessy en Valerie leggen het erg goed uit! Ik heb mezelf echt vorderingen zien maken dankzij hen.
Ze staan ook altijd klaar om tips te geven.
Beste workshop die ik reeds volgde!

– Sarah

Twee super toffe creatieve dames! De workshops zijn heel leuk en ze maken erg mooie en originele kaartjes! Ik heb onlangs de online workshop gevolgd. Deze is echt een aanrader! ?

– Talia

Gisteren een fijne workshop ‘Handletteren’ van Letteren & Tetteren gevolgd die georganiseerd werd door Just Imagine. Een workshop die met passie gegeven werd door Valerie en Tessy en met veel tips en tricks waar je thuis verder mee aan de slag kan. Een echt aanrader! ??

– Tessa

Ik heb jullie techniek meteen toegepast. Ik moet wel nog veel oefenen ?? Nogmaals bedankt voor de fijne workshop! Wij hebben er echt van genoten ?

– Hanne

Plaats een review

Feedback