Laten we samen handletteren!

Welkom bij de laatste les!

Leuk dat je al tot hier geraakt bent. Dit is de laatste les van ons voorproefje. Onderaan vind je ook meer informatie over hoe ik jou in de toekomst nog meer kan helpen om verder te gaan met je nieuwe hobby: het handletteren.

Veel kijkplezier!

Tessy

Doodles & banners

In onderstaand filmpje leg ik je uit waarom je kan gebruik maken van doodles & banners op je kaarten en werkjes. Ik overloop doodles en banners en ik toon je een aantal voorbeelden waarin ik zelf al doodles heb kunnen gebruiken.

Alle templates en foto’s van voorbeelden kan je in onze online workshops terugvinden. Deze templates en stappenplannen kan je afdrukken na inschrijven.

Veel doodleplezier!

Zoals ik al zei... Ik geloof oprecht dat IEDEREEN kan handletteren...

En ik help jou hiermee verder...

In ons Letteren & Tetteren workshop pakket!

Een workshop pakket waarin ik je help met alle creatieve skills die jij nodig hebt om van start te kunnen gaan met een nieuwe hobby: het handletteren.

Hierin help ik jou brushletteren, achtergronden maken met je brush pennen, kaartjes maken in bulk, 3D letteren, spelen met drukletters en accessoires… en nog zoveel meer!

Ik leer je the full package!

Na dit basis workshop pakket

✏️ Heb jij leren handletteren en bushletteren om verschillende technieken uit te proberen tijdens je creatief werk.

✏️  Heb jij leren omgaan met die brush pennen die je al zo lang hebt en weet je hoe je je pols het best houdt om het beste resultaat te verkrijgen.

✏️  Kan jij je drukletters naar een next level te brengen, zodat je afwisseling krijgt in je creatief werk.

✏️  Heb je leren aquarellen met je Ecoline en Koi Sakura brush pennen, zodat je zelf de allermooiste achtergronden kan maken.

✏️  Heb je leren doodle’n om je kaartjes volledig en op een speelse manier af te kunnen werken.

✏️  Kan jij kaartjes in bulk leren maken, zodat je des te meer mooie creaties kan verspreiden en dit zelfs professioneel kan gaan aanpakken, indien je dit wenst.

En jij krijgt 4 gratis bonussen

Neem je na het bekijken van deze 4 lessen het besluit om deel te nemen, dan staan volgende bonussen op je te wachten als bedankje (helemaal gratis!):

1. BONUS TEMPLATES: Extra templates en voorbeelden in de online leeromgeving, zowel bij het basis handletteren als bij het next level handletteren t.w.v. €30.

2. BONUS MODULE BOUNCEN: Je krijgt een extra module om te leren bouncen met je brushlettering t.w.v. €30.

3. BONUS PRAKTISCHE TIPS: Ik geef je in de leeromgeving extra praktische tips mee over een lichtbak, een air brush en over papiersoorten t.w.v. €30.

4. BONUS UITDAGING: Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan een uitdaging aan het einde van elke workshop. Na deelname aan de uitdaging, kan je je werkje inzenden in de leeromgeving t.w.v. €15.

Totale waarde aan bonussen: €105. En jij krijgt deze bonussen en modules er nu gratis bij.

Wil jij ook

handletteren en bushletteren

Zodat jij verschillende technieken aangeleerd krijgt om toe te passen tijdens je creatief werk. Zowel voor je schrijfletters, als voor je drukletters.

omgaan met brush pennen

Zodat je precies weet hoe je je pols het best houdt om het beste resultaat te verkrijgen met je pennen. Met mijn tips & trics zet ik je meteen op weg.

doodle’n

Zodat jij je kaartjes, quotes en andere creaties volledig en op een speelse manier af kan gaan werken. Zonder zelf enige tekenervaring te moeten hebben.

aquarellen met brush pennen

Zodat je zelf de allermooiste achtergronden kan maken waarop je vervolgens gaat brush letteren om je quote volledig af te werken.

Hét Letteren & Tetteren
workshop pakket

Een online cursus om mét ondersteuning en onbeperkte toegang van start te gaan met het handletteren.

Dit is niet alleen een investering voor dit moment, het is een investering waar je nu direct én de rest van je leven als creatief persoon profijt van zal hebben.

Meer dan 800 creatievelingen gingen je al voor! Doe jij ook mee?

Leerplatform

Je krijgt onbeperkt toegang tot het online leerplatform om de 17 modules op eigen tempo te volgen.

Voorkennis

Je hebt geen enkele voorkennis nodig. Alles wordt duidelijk en op een opbouwende manier uitgelegd tijdens de online workshop.

Feedback

In de leeromgeving kan jij terecht voor vragen. Deze beantwoord ik aan jou persoonlijk.

Dit ga je allemaal leren

Basis handletteren

In module 2 vliegen we er meteen in en leg ik je uit wat handletteren precies inhoudt. Dit is een overkoepelende term en omvat veel meer dan faux calligraphy alleen. Vervolgens krijg je al meteen enkele alfabetten mee om tijdens de workshop een aantal lettertypes uit te kunnen proberen.

We gaan aan de slag met faux calligraphy. Je leert dit zelf schrijven, je krijgt een alfabet waarmee je aan de slag kan en je leert je woorden speels opvullen. Vervolgens geven we ook een mentale les mee, want perfectionistisch hoef je helemaal niet te zijn tijdens het handletteren.

Je ontdekt welke brush pennen je in je goodiebag kan terugvinden en ik vertel je meteen ook wat de verschillen zijn. Zo kan je zelf in de toekomst beslissen wanneer je best welk merk kan gebruiken tijdens het letteren. 

Vervolgens gaan we aan de slag met het echte werk en zal je leren brushletteren. Tijdens het brushletteren krijg je een aantal tips mee om het makkelijker en beter te kunnen doen in de toekomst.

In module 5 ga je aan de slag met de afwerking van je kaart of quote. Je leert schaduw aanbrengen, compositie bepalen, leuke gekleurde achtergronden maken en je leert ook kleuren blenden. Super fijne toevoegingen aan je werkjes!

Wanneer je in de toekomst meer gaat handletteren, zijn er een aantal tips & trics die je kan toepassen om beter en efficiënter te werk te kunnen gaan. Je leert in deze module deze technieken aan en je krijgt ook wat meer informatie over het gebruik van verschillende papiersoorten.

Tijdens de bonus module neem ik je mee naar het bouncen. Je leert echt spelen met je letters door te werken met hoogtes en laagtes in je schrijfwijze. Heel leuk als extra techniek!

Handletteren next level

In module 2 vliegen we er meteen in en gaan we aan de slag met onze drukletters. We gaan spelen met de hoogtes van onze letters en we gaan schaduwletters creëren. Deze technieken kan je gebruiken om je kaartjes te ‘pimpen’.

In module 3 gaan we aan de slag met doodles en banners. Doodles zijn kleine tekeningen die we kunnen gebruiken om onze werkjes nog meer te versieren. We eindigen de module met een korte uitleg over het gebruik van kaders.

In module 4 gaan we stretch schrijven. Deze techniek passen we toe door gebruik te maken van faux calligraphy als basis.

In deze module gaan we aan de slag met brush pennen of waterverf. Beide materialen kunnen we gebruiken tijdens deze module, want zoals je al zal weten bevatten brush pennen ook water. 

Vervolgens proberen we nog een aantal drukletter technieken uit. We gaan aan de slag met het schrijven van schreefjes en gaan schrijven zoals de oude typemachines.

In module 7 gaan we verschillende materialen in huis zoeken om mee aan de slag te kunnen gaan. We gebruiken deze materialen om onze kaart te versieren en werken eventueel met washi tape om onze creatie af te werken.

In module 8 gaan we brushletteren met diepte.

Wat ze zeggen over het Letteren & Tetteren workshop pakket

“Vanaf nu neem ik elke dag eventjes mijn pennen, aangekocht bij Letteren en tetteren, en schrijf enkele woorden neer volgens faux kalligraphie. Leuke manier om effe te ontstressen

– Myriam Vanderlinden

“Het beviel me om het op mijn eigen ritme te kunnen volgen, in functie van mijn vrije tijd. Echte me-time!
De tips, filmpjes en ideeën zijn zeer duidelijk.”

– Julie De Wit

Aan de slag!

In het Letteren & Tetteren workshop pakket deel ik letterlijk met jou wat mijn manier van brushletteren en creatief werken is. Deze manier van creatief werken zorgde ervoor dat ik mezelf kon ontplooien om van mijn burn-out te kunnen genezen. Sinds ik deze vorm van creativiteit toelaat in mijn leven, voel ik me rustiger en kan ik écht gaan ontspannen.

Hierin houd ik voor jou niks achter: ik deel al mijn kennis met je én ik ben er voor je in onze leeromgeving wanneer je toch nog extra vragen hebt.

Na aanmelden kan je meteen van start. Je krijgt meteen toegang tot alle inhoud & modules.

Betaal eenmalig en bespaar €18
€ 159
  • Je krijgt onbeperkte toegang tot de basis van het handletteren waarin je leert brushletteren, schaduw leggen, compositie juist bepalen, bouncen... en zoveel meer.
  • Je krijgt onbeperkte toegang tot de next level van het handletteren waarin je leert doodle'n en aquarel werkjes maken, drukletters pimpen, stretch schrijven, 3D brushletteren, werken met accessoires die je thuis liggen hebt... en zoveel meer.
  • Je krijgt ondersteuning en begeleiding in de online leeromgeving waarin ik je verder help met al je extra vragen. Hierin kan je dagelijks terecht met al je extra vragen over het handletteren. Deze vragen worden vervolgens binnen de 48u voor je door mij beantwoord.
  • Je bespaart €18 omdat je in één keer betaalt.
Betaal per maand, in 3 termijnen
€ 59
  • Je krijgt onbeperkte toegang tot de basis van het handletteren waarin je leert brushletteren, schaduw leggen, compositie juist bepalen, bouncen... en zoveel meer.
  • Je krijgt onbeperkte toegang tot de next level van het handletteren waarin je leert doodle'n en aquarel werkjes maken, drukletters pimpen, stretch schrijven, 3D brushletteren, werken met accessoires die je thuis liggen hebt... en zoveel meer.
  • Je krijgt ondersteuning en begeleiding in de online leeromgeving waarin ik je verder help met al je extra vragen. Hierin kan je dagelijks terecht met al je extra vragen over het handletteren. Deze vragen worden vervolgens binnen de 48u voor je door mij beantwoord.
  • Je krijgt 2 x een vervolgfactuur van €59 incl. BTW opgestuurd.

Merk je dat je toch nog twijfelt of het Letteren & Tetteren workshop pakket geschikt voor je is? Stuur me dan een mail op hallo@letterenentetteren.be, dan denk ik met je mee.

Vragen die vaak
gesteld worden

Na aankoop van de online workshop, krijg je meteen levenslang toegang tot de workshop. De workshop vindt plaats op ons online leerplatform waarnaar je elk moment van de dag toe kan surfen. Hierdoor kan je de workshop op eigen tempo volgen.

Voor iedereen die gebeten wil worden door de handletter microbe. Je leert tijdens de verschillende modules verschillende tips en technieken om met het handletteren thuis aan de slag te kunnen gaan.

Jouw vragen kunnen terecht in de online leeromgeving. Alle vragen beantwoord ik steeds binnen de 48u tijdens werkdagen.

Vragen via sociale media of via mail worden niet beantwoord, we focussen in het Letteren & Tetteren workshop pakket op het ‘samen leren’, zodat andere creatievelingen ook bijleren van jouw vragen en omgekeerd.

Na betaling van het pakket, krijg je de gegevens in je mailbox om meteen aan de slag te kunnen gaan. Bovendien kan je met de eerste modules aan de slag met materialen die je thuis liggen hebt.

Na het volgen van deze online workshop kan jij zelf kaarten maken voor verschillende gelegenheden. Dankzij de technieken die ik je aanleer tijdens deze online workshop kan jij zelfzeker aan de slag met het handletteren, schaduw leggen, achtergronden maken…