Workshops

Je bent nooit te oud om te leren en je bent nooit te jong om te beginnen handletteren. Onder dit motto bieden wij workshops aan voor jong en oud! Ben jij graag creatief bezig? Hou je van schoon schrift en probeer je zelf steeds je beste pen boven te halen? Dan ben jij de geschikte persoon om deel te nemen aan één van onze workshops of om zelf een workshop aan te vragen.

Een workshop bij jou thuis?

Een gezellige avond onder vriendinnen? Of een vrijgezelle op de planning? Vanaf 10 personen komen wij gewoon gezellig bij jou thuis workshop geven.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan via ons contactformulier of stuur ons een mailtje op hallo@letterenentetteren.be.

Onze online workshops

Handletteren (basis)

Ga vanuit je kot aan de slag met het handletteren dankzij onze online workshop handletteren.
De workshop bevat 8 eenheden die je kan doorlopen op eigen tempo. We dagen je uit met opdrachten, tips & trics én leer je zelf handletteren en brushletteren. Op deze manier kan je echt leren handletteren op eigen tempo.

Onze offline workshops

Handletteren next level

Wil je nog meer te weten komen dan het ‘basis handletteren’? Wil je uitgedaagd worden om te experimenteren met doodles, lettertypes, spelen met brush pennen? Wil je geïnspireerd worden in je creatieproces en meteen aan de slag kunnen met kant en klare opdrachten of templates? Dan is deze online workshop iets voor jou!

Handletteren (basis)

Een aantal elementen die terugkomen tijdens onze basisworkshop handletteren zijn faux calligraphy, schaduwen leggen, bouncen met letters, brushpennen en andere materialen en technieken… We eindigen met toffe tips and trics om de deelnemers thuis creatief aan het werk te zetten en uit te dagen. Om thuis aan de slag te kunnen gaan, geven we hen een goodiebag mee.

Handletteren voor ondernemers

Wil je graag je menu’s, prijskaartjes, welkomstborden een persoonlijke touch geven? Misschien wil je wel een eigen huisstijl ontwerpen? Of gewoon allerlei leuke dingen maken voor je leuke klantjes…? Kom dan zeker meedoen met onze workshop handletteren voor ondernemers!

Handletteren op materialen

Handletteren op alles, behalve op papier. We maken een schets en laten onze creativiteit los op verschillende oppervlakken en materialen. We werken niet met brushpennen, maar gebruiken enkel faux calligraphy, je moet deze techniek dus zeker al onder de knie hebben. Je krijgt de totebag mee naar huis met de materialen waarmee we aan de slag gaan: een bloempotje, kalkpapier & patroonpapier… en natuurlijk een stift!

Reviews

De online workshop is echt een aanrader. Tessy en Valerie leggen alles heel goed uit, en het is rustig opgebouwd zodat je op je eigen tempo nieuwe technieken kunt leren en oefenen. Ik ben echt trots op mijn vooruitgang en mijn “eindwerkje” Dankjulliewel!

– Valerie

Gisteren een fijne workshop ‘Handletteren’ van Letteren & Tetteren gevolgd die georganiseerd werd door Just Imagine. Een workshop die met passie gegeven werd door Valerie en Tessy en met veel tips en tricks waar je thuis verder mee aan de slag kan. Een echt aanrader! ??

– Tessa

Toffe online workshop met duidelijke uitleg en filmpjes, gewoonweg super ???

– Annemie

Zeer leuke workshop met zeer duidelijke uitleg. Heel leuk om naar te kijken en te doen. Ook een bestelling gedaan bij hun en de service is heel goed.

– Anja

Leuke workshop gevolgd! Zeker een aanrader! Je leert letters op verschillende manieren schrijven en ook toffe technieken!

– Kristien

Twee super toffe creatieve dames! De workshops zijn heel leuk en ze maken erg mooie en originele kaartjes! Ik heb onlangs de online workshop gevolgd. Deze is echt een aanrader! ?

– Talia

Ik volgde de online workshop en ben helemaal fan.
Sommige handlettertechnieken vind ik nogal complex, maar Tessy en Valerie leggen het erg goed uit! Ik heb mezelf echt vorderingen zien maken dankzij hen.

Ze staan ook altijd klaar om tips te geven.
Beste workshop die ik reeds volgde!

– Sarah

Meer reviews lezen

Feedback