Workshops

Je bent nooit te oud om te leren en je bent nooit te jong om te beginnen handletteren. Onder dit motto bieden wij workshops aan voor jong en oud! Ben jij graag creatief bezig? Hou je van schoon schrift en probeer je zelf steeds je beste pen boven te halen? Dan ben jij de geschikte persoon om deel te nemen aan één van onze workshops of om zelf een workshop aan te vragen.

Workshop bij jou thuis?

Een gezellige avond onder vriendinnen? Of een vrijgezelle op de planning? Vanaf 10 personen komen wij gewoon gezellig bij jou thuis workshop geven!

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan via ons contactformulier of stuur ons een mailtje op hallo@letterenentetteren.be

.

Onze verschillende workshops

Reviews

De online workshop is echt een aanrader. Tessy en Valerie leggen alles heel goed uit, en het is rustig opgebouwd zodat je op je eigen tempo nieuwe technieken kunt leren en oefenen. Ik ben echt trots op mijn vooruitgang en mijn “eindwerkje” Dankjulliewel!

– Valerie

Gisteren een fijne workshop ‘Handletteren’ van Letteren & Tetteren gevolgd die georganiseerd werd door Just Imagine. Een workshop die met passie gegeven werd door Valerie en Tessy en met veel tips en tricks waar je thuis verder mee aan de slag kan. Een echt aanrader! 👍🏻

– Tessa

Toffe online workshop met duidelijke uitleg en filmpjes, gewoonweg super 👌👌👌

– Annemie

Zeer leuke workshop met zeer duidelijke uitleg. Heel leuk om naar te kijken en te doen. Ook een bestelling gedaan bij hun en de service is heel goed.

– Anja

Leuke workshop gevolgd! Zeker een aanrader! Je leert letters op verschillende manieren schrijven en ook toffe technieken!

– Kristien

Twee super toffe creatieve dames! De workshops zijn heel leuk en ze maken erg mooie en originele kaartjes! Ik heb onlangs de online workshop gevolgd. Deze is echt een aanrader! 🤩

– Talia

Ik volgde de online workshop en ben helemaal fan.
Sommige handlettertechnieken vind ik nogal complex, maar Tessy en Valerie leggen het erg goed uit! Ik heb mezelf echt vorderingen zien maken dankzij hen.

Ze staan ook altijd klaar om tips te geven.
Beste workshop die ik reeds volgde!

– Sarah

Meer reviews lezen

Hier gaven wij al workshops

Feedback