Gratis online masterclass Letteren & Tetteren

Leer handletteren in onze gratis masterclass

Creativiteit bracht voor mij rust wanneer ik onrust voelde in mijn hoofd. Het handletteren zorgde ervoor dat ik tijdens mijn burn-out de focus van mijn werk kon verwijderen naar iets wat belangrijker is in het leven: ontspannen en het organiseren van me-time.

Wil je graag zelf creatief aan de slag gaan met brush pennen en zo tot resultaten komen waar je echt trots op kan zijn? Dan is deze gratis masterclass, onder begeleiding van Letteren & Tetteren, echt iets voor jou!

De masterclass is live. Je kiest zelf welk moment je er ’s avonds bij wilt zijn. Druk op de knop en kies je datum.

Kan je er niet live bij zijn? Dan kan je binnen de 48u de opname bekijken die je in je mailbox krijgt.

In deze masterclass ontdek je...

✓ Wat handletteren precies is.

✓ Wat het verschil is tussen schrijven, faux callighraphy, handletteren en brushletteren.

✓ Hoe je faux callighraphy gebruikt in je werkje.

✓ Hoe je kan spelen met je drukletters.

✓ Hoe je een banner kan gebruiken in je werkje.

✓ Waar je inspiratie vindt om meteen aan de slag te kunnen gaan.

Previous
Next

“Een passie, een me-time moment om tot rust te kunnen komen.”

Deze masterclass is voor diegene die...

✓ Brush pennen thuis liggen heeft, maar ze nog niet juist gebruikt.

✓ Creatieve kaartjes en quotes wilt maken, maar inspiratie mist.

✓ Op kijkt naar andere creatievelingen die kunnen handletteren.

✓ Op zoek zijn naar me-time om even te ontsnappen aan een drukke dag.

✓ Aan de slag wilt gaan met enkel een zwart stiftje en wat papier.

✓ Wilt uittesten of het handletteren iets voor haar zou kunnen zijn.

Wat deelnemers van onze online workshop handletteren vinden

Het gezicht achter L&T

Hoi, ik ben Tessy, 27 jaar en een gepassioneerd creatief ondernemer. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

In januari 2019 startten we Letteren & Tetteren officieel in bijberoep op. We maakten handgemaakte kaarten en gaandeweg startten we onze workshops handletteren op. We legden onze eerste contacten met De Banier en we planden onze eerste workshop in bij onze hosts. Het geven van deze workshops is zo fijn, omdat ik mijn passie kan doorgeven en omdat dat lesgeven ook nog steeds diep in mij zit (ik volgde de lerarenopleiding secundair onderwijs). Dit in combinatie met het maken van mooie creaties van mensen is werkelijk heerlijk!

Tijdens mijn workshops staan steeds de deelnemers centraal. Het is voor mij belangrijk dat zij een leuke tijd beleven én naar huis kunnen gaan met boordevol informatie om ook thuis verder aan de slag te kunnen gaan.

Voel jij het zelf ook al kriebelen?

Veelgestelde vragen

15 min. na het einde van de online masterclass krijg je een replay doorgestuurd. Tot 48u na de masterclass kan je deze herbekijken.

Deelname aan deze online masterclass is gratis.

Je mag tijdens de online masterclass vragen stellen. Er kijken steeds heel wat deelnemers naar mijn online masterclass. Wanneer ik er niet toe kom om jouw vraag live te beantwoorden, kan je jouw vraag altijd nog doorsturen naar hallo@letterenentetteren.be.

De online masterclass zelf duurt ongeveer drie kwartiertjes. Gedurende deze tijd neem ik je mee naar wat handletteren is en gaan we ter plaatse een aantal technieken uitproberen.

Leg tegen dan alvast fineliners, kleine stiftjes of potloodjes klaar en wat print papier. Dan kunnen we meteen van start gaan. Heb je dit materiaal niet liggen thuis? Dan kan je altijd van start gaan met een balpen.

Feedback
Stuur gerust een mailtje naar hallo@letterenentetteren.be om je feedback aan ons te bezorgen!