Gratis online masterclass

'3 praktische technieken om de mooiste en
creatiefste kaartjes te maken'

We kennen het allemaal: je hebt het besluit genomen om te leren handletteren, vol goede moed handletter gerief aangekocht en… vervolgens belandt dit materiaal in de kast.

Jouw droom was om mooie kaartjes te gaan creëren zoals al die andere creatieve personen die je volgt op Instagram. Maar… Je blokkeert, want je hebt eigenlijk geen enkel idee hoe je hiermee van start kan gaan.

Je zou graag ’s avonds wat meer me-time willen inplannen, maar jouw goede voornemens verdwijnen steeds wanneer je je voor tv plaatst.

Je voelt toch tot in het puntje van je tenen dat je heel graag meer creativiteit in je leven kwijt wilt.

Jouw droom is om zelf kaartjes en quotes te gaan maken om je vrienden en familieleden blij mee te kunnen maken in de toekomst.

Creativiteit bracht voor mij rust wanneer ik onrust voelde in mijn hoofd. Het handletteren zorgde ervoor dat ik tijdens mijn burn-out de focus van mijn werk kon verwijderen naar iets wat belangrijker is in het leven: ontspannen en het organiseren van me-time.

In deze gratis masterclass vertel ik je 3 praktische technieken om de mooiste en creatiefste kaartjes te maken. Ik weet namelijk dat jij mijn creatief werk zelf kan gaan toepassen om jouw eigen grote droom waar te kunnen maken.

Deze masterclass is voor jou geschikt wanneer je van start wilt gaan met het handletteren en zo tot resultaten komen waar je echt trots op kan zijn. 

Previous
Next

Tijdens deze gratis masterclass ontdek je

✏️ Wat het handletteren precies is en hoe je dit makkelijk met een stiftje kan gaan toepassen tijdens het creatief werken.

✏️ Hoe je aan de slag gaat met faux calligraphy en dit gebruikt in je werkje.

✏️ Hoe je kan spelen met je drukletters, zodat deze gaan opvallen.

✏️ Hoe je een 2D banner kan tekenen en gebruiken in je werkje.

✏️ Hoe je deze drie praktische technieken vervolgens kan gaan gebruiken om een handletterwerk te verkrijgen.

✏️ Waar je inspiratie vindt in het handletteren en werkjes kan gaan uitwisselen.

In deze masterclass leer je niet alleen starten met het handletteren, maar maak je ook meteen een werkje af tijdens een echt avondje me-time. Zo kan jij lekker een avondje gaan ontspannen met andere gelijkgestemden.

Ga nu echt aan de slag en zet een eerste stap richting je grote handletter droom.

Deze masterclass is voor jou als

✏️ je creatief handletter gerief thuis liggen heeft, maar ze nog niet juist gebruikt.

✏️ je creatieve kaartjes en quotes wilt maken, maar inspiratie mist.

✏️ je op kijkt naar andere creatievelingen die wél kunnen handletteren.

✏️ je op zoek bent naar me-time om even te ontsnappen aan een drukke dag.

✏️ je aan de slag wilt gaan met enkel een zwart stiftje en wat papier.

✏️ je wilt uittesten of het handletteren iets voor jou zou kunnen zijn.

Dit zeggen anderen over de masterclass

Het gezicht achter L&T

Hoi, ik ben Tessy, een gepassioneerd creatief ondernemer. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

In januari 2019 startten we Letteren & Tetteren officieel op. We maakten handgemaakte kaarten en gaandeweg startten we onze workshops handletteren op. We legden onze eerste contacten met De Banier en we planden onze eerste workshop in bij onze hosts. Het geven van deze workshops is zo fijn, omdat ik mijn passie kan doorgeven en omdat dat lesgeven ook nog steeds diep in mij zit (ik volgde de lerarenopleiding secundair onderwijs). Dit in combinatie met het maken van mooie creaties van mensen is werkelijk heerlijk!

Tijdens mijn workshops staan steeds de deelnemers centraal. Het is voor mij belangrijk dat zij een leuke tijd beleven én naar huis kunnen gaan met boordevol informatie om ook thuis verder aan de slag te kunnen gaan.

Voel jij het zelf ook al kriebelen?