Download gratis ons E-book over de favoriete handletter materialen bij Letteren & Tetteren 

Retour beleid

  • De klant heeft het recht zijn bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. De klant heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. De klant krijgt dan het volledige orderbedrag, exclusief verzendkost en 5 euro administratiekost, gecrediteerd. De kosten voor retour van de klant thuis naar de winkel zijn voor de rekening van de klant. Indien de klant gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het ongeopende product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat naar de winkel van Letteren & Tetteren geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan de klant contact opnemen via hallo@letterenentetteren.be met de reden van retour. Vervolgens zal het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retour terugstorten, mits het product in goede orde retour ontvangen is. Leveradres: Sint-Jozefstraat 3A, 2350 Vosselaar.
  • Digitale producten kunnen niet geretourneerd worden eens deze door de klant ontvangen zijn.
  • Indien de klant door omstandigheden niet kan deelnemen aan een workshop, dient hij dit uiterlijk 24 uur voor aanvang van de afspraak te melden via mail naar hallo@letterenentetteren.be. De klant kan zijn deelname dan kosteloos verplaatsen naar een andere datum. De klant kan maximum 2 keer kosteloos een afspraak verplaatsen. Afspraken die worden verplaatst, moeten binnen de 3 maanden na de eerst afgesproken datum worden hervat. Indien de verplaatste afspraak niet wordt hervat binnen de 3 maanden, vervalt deze en wordt niet vergoed, onder geen enkele vorm. Dit is volledig op initiatief van de klant via de online kalender op de website.
  • Indien de klant niet komt opdagen op een afspraak die op voorhand is betaald, zonder annulatie door de klant minstens 24u op voorhand via mail naar hallo@letterenentetteren.be, vervalt de afspraak en is er geen vergoeding, onder geen enkele vorm, mogelijk.
  • Indien een workshop niet kan doorgaan wegens overmacht vanuit de organisatie (vb. ziekte of maatregelingen van de overheid i.k.v. pandemie), zal er een nieuwe datum worden voorgesteld. De klant kan, zonder bijkomende kosten, deelnemen op een nieuwe datum. De klant heeft de optie om gebruik te maken van het terugbetalingsbeleid.
  • De klant kan het herroepingsrecht niet uitoefenen voor dienstenovereenkomsten die reeds zijn aangevangen of uitgevoerd.