Online workshops

Onze workshops handletteren

Je bent nooit te oud om te leren en je bent nooit te jong om te beginnen handletteren. Onder dit motto bieden wij workshops aan voor jong en oud! Ben jij graag creatief bezig? Hou je van schoon schrift en probeer je zelf steeds je beste pen boven te halen? Dan ben jij de geschikte persoon om deel te nemen aan één van onze workshops of om zelf een workshop aan te vragen.

Onze 4 online workshops

Kleurenleer

Kies jij vooral je kleurencombinaties op buikgevoel? Heb je soms het gevoel dat je ‘maar wat doet’? Kijk je op naar creatievelingen die kleuren begrijpen en deze kennis gebruiken om hun werkje in the picture te zetten?

Dan is deze online mini-workshop kleurenleer echt iets voor jou!

Watercoloring

Voor mij ging er een wereld open toen ik ontdekte wat een brush pen allemaal kon doen. Je kan er namelijk niet alleen mee schrijven, maar je kan het ook als waterverf gebruiken.

Ik ben zelf ontzettend fan van de kleuren van Ecoline, dus ik kan mij echt volledig uitleven wanneer je deze pennen en potjes voor mij zet. Achtergronden maken met verschillende technieken, illustraties aquarellen, vormen maken en uitsluiten etc.

Handletteren (basis)

Ga vanuit je kot aan de slag met het handletteren dankzij onze online workshop handletteren.
De workshop bevat 8 eenheden die je kan doorlopen op eigen tempo. We dagen je uit met opdrachten, tips & trics én leer je zelf handletteren en brushletteren. Op deze manier kan je echt leren handletteren op eigen tempo.

Handletteren next level

Wil je nog meer te weten komen dan het ‘basis handletteren’? Wil je uitgedaagd worden om te experimenteren met doodles, lettertypes, spelen met brush pennen? Wil je geïnspireerd worden in je creatieproces en meteen aan de slag kunnen met kant en klare opdrachten of templates? Dan is deze online workshop iets voor jou!

Wat zeggen anderen over onze workshops?

Evelien
Read More
Ik volgde in december 2019 de cursus handletteren in de Banier in Hasselt. Dit steeg boven al mijn verwachtingen in. Ik leerde de basis van handletteren en faux calligraphy. Tessy’s enthousiasme werkte erg aanstekelijk en heb meteen na de cursus materiaal aangekocht om er thuis ook mee aan de slag te gaan. Ik heb veel kunnen opsteken van de beginnerscursus en gebruik de basis nog steeds om in mijn bulletjournal te werken. Ik wil in de toekomst de online cursus next level zeker ook nog volgen om mijn skills wat te verbeteren. Kort samengevat was deze cursus zeker zijn €€ waard, loved it!!
Anja
Read More
Zeer leuke workshop met zeer duidelijke uitleg. Heel leuk om naar te kijken en te doen. Ook een bestelling gedaan bij hun en de service is heel goed.
May
Read More
Toffe workschop, ik volgde hem samen met mijn kleindochter. Ook zij vond het heel leuk. Er worden verschillende technieken aangeleerd op een duidelijke wijze. Het is ook leuk dat er een aanbod is van materialen en de uitleg erover. Een aanrader!
Ing Van Gelder
Read More
Reeds mijn tweede kaartje op maat laten maken en super tevreden. Wat een creatieve genieën. Bedankt dames!
Previous
Next
Laura
Read More
Iedereen vond de kerstkaartjes kei mooi! Ik kreeg steeds een berichtje erover als ze ze hadden aangekregen
Valerie
Read More
De online workshop is echt een aanrader. Tessy en Valerie leggen alles heel goed uit, en het is rustig opgebouwd zodat je op je eigen tempo nieuwe technieken kunt leren en oefenen. Ik ben echt trots op mijn vooruitgang en mijn “eindwerkje” Dankjulliewel!
Sarah
Read More
Tessy en Valerie geven met veel liefde en enthousiasme de workshop. Ik volgde de online workshop en was blij om elke dag twee stralende gezichten te zien die het ook nog eens zeer helder uitleggen. Door deze workshop heb ik handlettermicrobe nog meer te pakken. Dikke merci !! Doe zo voort.
Talia
Read More
Twee super toffe creatieve dames! De workshops zijn heel leuk en ze maken erg mooie en originele kaartjes! Ik heb onlangs de online workshop gevolgd. Deze is echt een aanrader!
Previous
Next

Het gezicht achter L&T

Hoi, ik ben Tessy, 27 jaar en een gepassioneerd creatief ondernemer. Ik sta dan ook te popelen om met jou samen te kunnen werken.

In januari 2019 startten we Letteren & Tetteren officieel in bijberoep op. We maakten handgemaakte kaarten en gaandeweg startten we onze workshops handletteren op. We legden onze eerste contacten met De Banier en we planden onze eerste workshop in bij onze hosts. Het geven van deze workshops is zo fijn, omdat ik mijn passie kan doorgeven en omdat dat lesgeven ook nog steeds diep in mij zit (ik volgde de lerarenopleiding secundair onderwijs). Dit in combinatie met het maken van mooie creaties van mensen is werkelijk heerlijk!

Tijdens mijn workshops staan steeds de deelnemers centraal. Het is voor mij belangrijk dat zij een leuke tijd beleven én naar huis kunnen gaan met boordevol informatie om ook thuis verder aan de slag te kunnen gaan.

Voel jij het zelf ook al kriebelen?

Feedback
Stuur gerust een mailtje naar hallo@letterenentetteren.be om je feedback aan ons te bezorgen!