Download gratis ons E-book over de favoriete handletter materialen bij Letteren & Tetteren 

WS agenda inschrijven

Workshop agenda

Laat je e-mailadres achter en word als eerste op de hoogte gesteld van de nieuwe workshops én krijg de mogelijkheid om als eerste in te schrijven.

Wat zeggen anderen over onze workshops?

Evelien
Read More
Ik volgde in december 2019 de cursus handletteren in de Banier in Hasselt. Dit steeg boven al mijn verwachtingen in. Ik leerde de basis van handletteren en faux calligraphy. Tessy’s enthousiasme werkte erg aanstekelijk en heb meteen na de cursus materiaal aangekocht om er thuis ook mee aan de slag te gaan. Ik heb veel kunnen opsteken van de beginnerscursus en gebruik de basis nog steeds om in mijn bulletjournal te werken. Ik wil in de toekomst de online cursus next level zeker ook nog volgen om mijn skills wat te verbeteren. Kort samengevat was deze cursus zeker zijn €€ waard, loved it!!
Anja
Read More
Zeer leuke workshop met zeer duidelijke uitleg. Heel leuk om naar te kijken en te doen. Ook een bestelling gedaan bij hun en de service is heel goed.
May
Read More
Toffe workschop, ik volgde hem samen met mijn kleindochter. Ook zij vond het heel leuk. Er worden verschillende technieken aangeleerd op een duidelijke wijze. Het is ook leuk dat er een aanbod is van materialen en de uitleg erover. Een aanrader!
Sarah
Read More
Tessy en Valerie geven met veel liefde en enthousiasme de workshop. Ik volgde de online workshop en was blij om elke dag twee stralende gezichten te zien die het ook nog eens zeer helder uitleggen. Door deze workshop heb ik handlettermicrobe nog meer te pakken. Dikke merci !! Doe zo voort.
Previous
Next

Het gezicht achter L&T

Tessy

Hoi, ik ben Tessy en ik sta in voor het reilen en zeilen van Letteren & Tetteren. Sinds 2021 zijn we namelijk gestart met het uitbreiden van team Letteren & Tetteren en sindsdien geef ik workshops in de provincies Antwerpen en Limburg.

In januari 2019 startte ik Letteren & Tetteren officieel op met een creatieve vriendin, Valerie. We maakten handgemaakte kaarten en gaandeweg startten we onze workshops handletteren op. We legden onze eerste contacten met De Banier en we planden onze eerste workshop in bij onze hosts.

Sinds 2020 nam ik alle taken binnenin Letteren & Tetteren op mij en ging Valerie haar eigen weg op.

Het geven van creatieve workshops vind ik ontzettend fijn, omdat ik mijn passie kan doorgeven. Het lesgeven zit namelijk nog steeds diep in mij (ik volgde de lerarenopleiding secundair onderwijs). Dit in combinatie met het maken van mooie creaties van mensen is werkelijk heerlijk!

Tijdens onze workshops staan steeds de deelnemers centraal. Het is voor mij belangrijk dat jij een leuke tijd beleeft én naar huis kan gaan met boordevol informatie om ook thuis verder aan de slag te kunnen gaan.

Voel jij het zelf ook al kriebelen?